A napokban Curtis volt kedvese, Krisztike nyilatkozott arról, hogy két évvel ezelőtti szakításuk ellenére barátok maradtak a gyermeke édesapjával. Ez a példás viselkedés ritka, de szerencsére nem egyedi; összeállításunkban egy csokorba gyűjtöttük a „legjobb kimenetelű” sztárválásokat.

A rapper exe is jóban maradt Curitis-sel Fotó: Bors

Oszvald Marika és Hidvégi Miklós

A Kossuth-díjas színművésznő évtizedekkel ezelőtt elvált már színész párjától, de ennek ellenére barátok maradtak. A válás kimondása után például együtt ünnepeltek, de ezután is huszonöt évig éltek egy fedél alatt, amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban. Az egykori házaspár ma már a közös unokának örülhet, és bár nem alkotnak már egy párt, a kapcsolatuk nagyon szoros.

Bár Oszvald Marika már elvált színész párjától Hidvégi Miklóstól ennek ellenére továbbra is barátok maradtak Fotó: Metropol/Szabolcs László

Liptai Claudia és Gesztesi Károly

A 2020 januárjában tragikus hirtelenséggel elhunyt színész korábban híresen jó természetének köszönhetően mindhárom volt feleségével baráti kapcsolatot ápolt. Liptai Claudiával a válás után is szoros maradt a viszonyuk, és nemcsak a kislányuk, Panka miatt. Előfordult, hogy kéz a kézben mentek egy sztárpartira, de élő adásban is örömmel fejezték ki az egymás iránt érzett mély szeretetüket.

Gesztesi Károly mindhárom feleségével baráti kapcsolatot ápolt Fotó: Korponai Tamás/Nemzeti Sport

Stohl András és volt párja, felesége…

A színész egy váláson és egy komoly szakításon esett túl az elmúlt húsz évben. Először két nagylánya édesanyja, Éva döntött úgy 2003-ban, hogy elválik, majd a két kisebb gyermeke édesanyjával, Ancsival is szakítottak 2016-ban. Stohl azóta ismét megnősült, párjával babát várnak, a családi életük pedig idilli: András jóban van az exeivel, igazi boldog mozaikcsaládként élnek.

Stohl Andrásnak sem romlott meg a kapcsolata az exeivel Fotó: DFP

Janza Kata és Pintér Tibor

A két színész házassága mesebelinek tűnt. A kilencvenes évek elején ismerkedtek meg a főiskolán, és hamar egymásba szerettek. Született egy lányuk is, Janka, aki 23 éves, és azon szerencsések közé tartozik, akiknek a válás ellenére is szeretik egymást a szülei. Kata és Tibor a főbb családi ünnepeket is együtt ülik meg, áldását adják egymás kapcsolataira és mindent megbeszélnek egymással, mint az igazi barátok.

Pintér Tibor házassága mesebelinek indult, de elváltak és barátok maradtak Fotó: Metropol/Markovics Gábor