Óriási kaland előtt áll Szandi lánya, Bogdán Blanka: augusztusban Amerikába költözik! A 21 éves lány egy au-pair programon keresztül talált egy családot a tengerentúlon, ahol majd a gyerekekre vigyázhat.

Augusztusban mehet

Ez a fajta munka pedig egyáltalán nem áll távol Blankától, mert már a tanulmányai mellett is dolgozott, és a mai napig több mint 15 gyerekre vigyáz. Édesanyja s az egész családja is nagyon büszke rá, az első pillanattól támogatják őt.

„Ha minden a tervek szerint alakul, augusztus végén San Franciscóba költözik egy évre. Eddig három lehetséges kiutazási dátum volt, de a vírus miatt még nem adnak ki vízumot, úgyhogy az augusztusi időpontban is csak reménykedünk egyelőre. Mi nagyon örülünk a döntésének, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a gyerekeink boldogak legyenek. Ha Blanka számára ez okoz örömet, akkor mi teljes vállszélességgel támogatjuk őt – kezdte Szandi.

Elválaszthatatlan anya és lánya (Fotó: Metropol/MG)

Aggódik érte

Az aranytorkú énekesnő bevallotta, hogy egy egészséges féltés azért van benne az utazással kapcsolatban, ám az hatalmas nyugalmat ad számára, hogy nagylánya egy családhoz költözik.

„Nagy biztonságot jelent azért, hogy egy családhoz megy ki, nem csak úgy bele a nagyvilágba. Persze féltem, de tudom, hogy minden rendben lesz vele, hiszen nagyon talpraesett, simán megállja majd a helyét egy másik kontinensen is. Éppen ezért igyekszem nem túlaggódni a dolgot, szeretném, ha megélné a szabadságát. Biztosan rettenetesen fog hiányozni, hiszen nagyon különleges a mi kapcsolatunk, de majd próbáljuk meglátogatni” – tette hozzá Szandi.

Mindent megbeszélnek

Szandi és Blanka között nagyon különleges kapocs alakult ki. Az anya-lánya páros mindent meg tud osztani egymással, együtt énekelnek a színpadon, sőt a légtornát is közösen próbálták ki.

„Közöttünk nagyon szoros a kapcsolat. Hasonló a habitusunk, impulzív személyiségek vagyunk. Talán ezért is jövünk ki ilyen jól egymással, mert bár hasonló az alaptermészetünk, közben mégis mások vagyunk. Blanka sokkal racionálisabb, mint én, ő szokott visszahúzni a földre. Emellett pedig mindent meg tudunk beszélni egymással, ami nagyon sokat jelent számomra.”