A JOY Social Media Award #szeresdatested kategória jelöltjei ma már elégedetten néznek a tükörbe, vallják, hogy minden test gyönyörű, közösségimédia-aktivitásukkal pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy követőik is jobban érezzék magukat a bőrükben és elfogadják önmagukat. Így tesz Szabó Zsófi is, habár a műsorvezető mostanában inkább szerelmi életével kerül címlapokra.

Szabó Zsófi jelenleg kirobbanó formában van, a sok futás meghozta az eredményét – a befektetett időt és energiát látja a külseje mögött, amikor tükörbe néz.

„Pozitív gondolataim vannak a külalakommal kapcsolatban, mert tudom mennyi munkám van mögötte” – mondta el a műsorvezető. Ám nem volt ez mindig így.

„Számtalanszor kritizáltak, de az is rosszul tudott esni, amikor nem bántottak, hanem dicsérték a teltebb idomaimat. Az emberek néha nem is gondolják, hogy egy-egy mondat, meg ha nem is kifejezetten rossz szándékú, milyen sebet ejthet valakin, aki éppen érzékenyebb időszakában van – mesélte.

Szabó Zsófi hisz abban, hogy a közösségi médiában fontos egymás támogatása, szerinte amikor egy nő őszintén támogat egy másik hölgyet, az rengeteg pluszt ad.

„Anyukám a legnagyobb kritikusom, így mikor ő dicsér, annak van alapja. Alapvetően abban hiszek, hogy támogatni kell egymást és nem kritizálni!”