RETRO RÁDIÓ

Krausz Gábor: az apaság miatt a csapatomat is másképp vezetem





Hétfőn este vadonatúj évaddal folytatódik a TV2-n a Séfek séfe! A harmadik évadban a nézők ismét láthatják Vomberg Frigyest, Wolf Andrást és Krausz Gábort, akiket a csapatukba tartozó versenyzők idén is izgalmas kihívások, meglepő helyzetek elé állítanak. Krausz Gábor a Metropolnak mesélt a tapasztalatairól.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.20.
Titkok a séf konyhájából

Krausz Gábor, a Séfek séfe zsűrije mesélt a lapunknak a műsor új évadáról, a fejlődésről és az apaságról.

A profi séftől a háziasszonyig

„Úgy érzem, nekünk, zsűritagoknak sikerült fejlődnünk az előző évadokhoz képest. Levontuk a konzekvenciát, tanultunk a hibáinkból, amit pedig jól csináltunk eddig, azt az idén is igyekeztünk folyatni” – mondta el a Metropolnak Krausz Gábor, aki hozzátette: izgalmas karaktereket választottak a csapataikba, akiknek egészen váratlan helyzetekkel kell megbirkózniuk.

A nagy hármas (Fotó: TV2)

„A versenyzők között akad Michelin-csillagos étteremben dolgozó séf, aki éveken át dolgozott a világ legnívósabb éttermeiben, és hétköznapi háziasszony is, aki eddig csak a családjának főzött. Talán meglepő, de ebben a műsorban nem számít a vendéglátós tapasztalat: csakis az, hogy mennyire tudnak csapatban dolgozni a versenyzők, és milyen gyorsan képesek reagálni a kihívásokra. Egyet biztosan ígérhetek: lesznek meglepetések” –mondta a séf.

Krausz Gábor szigorú, de barátságos zsűritag (Fotó: TV2)

Megváltoztatta az apaság

A sztárséf első gyermeke, Hannaróza 2019 decemberében jött a világra. Az apaság – ahogy az lenni szokott – fordulópontot jelent az életében. Bár igyekezett szigorú csapatfőnök maradni, sokkal megértőbben viszonyul a versenyzőihez.

„Az apaság megváltoztatott, sokat formált rajtam. Most már gyorsan fel tudom mérni, hogy ki az, akinek szakmai magyarázat kell, kivel kell határozottabban beszélni, hogy jobban teljesítsen, és kinek van szüksége arra, hogy megnyíljon nekem, mint egy pszichológusnak. Nem nagyon barátkoztam a versenyzőkkel, igyekeztem megtartani a két lépés távolságot, de ha szükségük volt rám, mindig ott voltam.”

Feleségével, Tóth Gabi énekesnővel (Fotó: Instagram)

Családom és egyéb receptfajták

De vajon miket főz egy sztárséf otthon? A kérdésre október végétől mindenki választ kaphat: ekkor jelenik meg Krausz Gábor könyve, ami a Családom és egyéb receptfajták címet kapta. A könyvben húsz receptet találnak majd az olvasók, a fele Gábor, a másik fele a felesége, Tóth Gabi kedvenc ételei. A finom falatok mellett pedig a sztárséf magánéletébe is betekintést nyerhetünk.

„A könyvben írok a múltamról, a gasztronómiai kalandjaimról és az egyéb tapasztalataimról. Nagyon keményen dolgoztam, hogy idáig eljussak. Hiszem, hogy a környezetemtől kapott segítő és ártó szándék egyaránt segített abban, hogy elérjek oda, ahol most vagyok” – fogalmazott Gábor.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás