„A halálban ismét együtt lehetünk” – borzalmas hír érkezett, nem tudott fia nélkül élni a színésznő

Sam Ramplin két éve vesztette el kisfiát, sajnos nem tudta feldolgozni a tragédiát. A 47 éves modell-színésznő egykor még Michael Keatonnel is randevúzott.
Megosztás
Szerző:Metropol

Önkezével vetett véget életének Sam Ramplin. A 47 éves modell-színésznő felakasztotta magát málagai otthonában. Szörnyű tette előtt azt mondta a családjának, nincs más vágya, mint hogy újra találkozzon imádott kisfiával. Úgy fogalmazott: „a halálban ismét együtt lehetnek”.

Ramplin fia, Danny két évvel ezelőtt, 17 éves korában vesztette életét egy balesetben. A tévés műsorvezetőként is dolgozó Sam nem tudott megbirkózni a gyásszal, egyre többet ivott – számolt be a tragédia előzményeiről a Daily Mail.

2019-ben már a pszichiátrián kötött ki a túlzott alkoholfogyasztása miatt, valamint azért, mert mindenkinek elmondta, hogy meg akar halni. Akkor azonban megnyugtatta az orvosokat, hogy csak a részegség beszélt belőle és hogy bár mélyen gyászolja fiát, nincsenek öngyilkos gondolatai.

Sajnálatos módon a gyász mégis felemésztette a nőt. A halottkém jelentése szerint az öngyilkosságot józanon követte el. Sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot.