Teljesen megváltozott Sáfrány Emese élete a baba születése után. Nolen feje tetejére állított mindent, de az anyuka ezt egyáltalán nem bánja, és ahova csak lehet, magával viszi a kis csöppséget. Van, hogy még az edzésekre is, hiszen Emese fokozatosan elkezdett visszatérni a légtornászvilágba.

Még csak a színfalak mögött

Sáfrány Emese máris visszatért a fellépésekhez, igaz még nem előadóként, de már elkezdte az edzéseket.

– Korábban csak én léptem fel, és néhány másik légtornászom jött velem, hogy hosszabb legyen a produkció. Most azonban én még nem lépek fel, hanem a lányoknak készítettem koreográfiát, amivel egy hazai rendezvényen szerepeltek a hétvégén – mesélte az edző és hozzátette, hogy őt is szerették volna fellépni látni, de még korainak érezte a szereplést.

Már edzem, de azt érzem, hogy a minőségi előadáshoz még nekem kell egy kis idő, hogy visszaálljon minden a testemben, az erőnlétem és a hajlékonyságom például. Szerintem most már hamarosan erre is sor kerül. Fokozatosan egyre többet bírok, nem is akarom magam túlerőltetni, plusz a baba mellett nincs olyan sok időm és energiám órákat lógni a levegőben – tette hozzá.

Fotó: Instagram

Nolen körül forog minden

– Folyamatosan járunk már mindenféle gyerekprogramra, ilyen zenés mondókázós gyerek-baba programokra, imádja őket, ma dupláztunk is – mesélte a az anyuka, aki elárulta, hogy lassan már babaúszásra is járnak majd Nolennel, de ezenkívül folyamatosan kísérleteznek, hogy mit szeret.

– Most van abban a szakaszban, hogy keresem a lehetőségeket, hova vihetném. Jön velem mindenhova, és neki az is egy program. Még a saját edzésemre is elviszem magammal – árulta el Emese, aki annyit hozzátett, hogy a tanítványainak tartott edzések ideje alatt azért legtöbbször anyukája vigyáz a kisfiúra. A párjával egyébként tökéletesen beosztják, hogy ki mikor foglalkozik a gyerkőccel, így mindenki tud picit pihenni.

– Én kelek fel este hozzá, de reggel meg a párom, amíg én még pihenek néhány órát – magyarázta Emese, akinek egyébként szüksége is volt a felváltott felügyeletre, hiszen Nolen pocakja gyakran fájt. – Figyeltem, hogy mi az, amit rendszeresen eszek, és neki rossz lehet. Végül kiderült, hogy a paradicsom a probléma. Konkrétan tudjuk, hogy ha nem ettem egy ideig paradicsomot, akkor nem fájt a hasa.

„Lett egy anyukás közösségem”

A légtornásznak egy nagyon lelkes „anyukás” követőtábora is lett, de egyelőre nem tervez külön anyukás videókat készíteni.

– Nagyon interaktívak Instagramon az anyukakövetőim és reagálnak, válaszolnak. Lett egy anyukás közösségem, olyan mintha blogot vezetnék. Folyamatosan reagálnak azokra, amiket kiírok. Ha felteszek egy kérdést, szuper válaszok születnek. Utána pedig a saját tapasztalataimat megosztom, adunk is és kapunk is tanácsokat.