RETRO RÁDIÓ

Rúzsa Magdi: Ez nem az a világ, ahová kitennénk a gyermekeink fotóit – Videó!





Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel számolt be róla, hogy milyen érzés volt újra a színpadon állni, és hogyan nevelik a gyermekeiket férjével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.04.
vallomás

Rúzsa Magdi közel egy évnyi kihagyás után újra színpadra állt a Budapest Parkban. Egy ország izgult érte, és szurkolt neki, hogy hármas ikreivel minél zökkenőmentesebben sikerüljön a szülés és a gyereknevelés az elmúlt hónapokban. A kicsik, Lujza, Keve és Zalán pedig most már 5 hónaposak, úgyhogy szépen lassan újra élvezhetjük az énekesnő koncertjeit.

Rúzsa Magdi egy év után állt újra a színpadra, miután hármas ikreknek adott életet /Fotó: Metropol

Rúzsa Magdi szerencsésnek érzi magát, ugyanis férjével, Vilmossal egymás támaszai a gyereknevelés „háromszoros” kihívásában, és mindketten kiveszik a részüket a gyerekekkel való foglalkozásban. A visszatérésről és a gyereknevelés nehézségeiről mesélt kendőzetlen őszinteséggel a TV2 Mokka című műsorában az énekesnő.

Itt vagyunk egy évvel később, megy a koncert is, és van három gyönyörű gyerekem” – kezdte mondanivalóját az énekesnő felhőtlen boldogságtól sugárzó arccal. Magdi elárulta, hogy az énektanárával sokat készült a fellépésre, és fizikálisan is odafigyelt azért rá, hogy formába hozza magát a koncertre. „Most otthon kondiztam, egyébként meg én még magamból táplálom a gyerekeimet, úgyhogy annyira sportolni nem lehet. De amit tudtam, mindent megtettem, hogy ez egy jó koncert legyen.”

Rúzsa Magdiék nem szeretnék a gyerekeik képeit a közösségi médiába kitenni /Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Matey István

Rúzsa Magdi beszámolt róla, hogy miért nem töltenek fel fényképeket, videókat csemetéikről a közösségi médiába, miközben egy ország kíváncsi a három csöppségre.

„A gyerekeknek otthon a helyük, ők biztonságban vannak. Én abban hiszek, hogy kell egy rendszer. Tündériek, de nagyon sajnálom, hogy olyan világot élünk, hogy nem mutathatjuk meg őket. Legszívesebben mindenkinek mutogatnám az ikreket. Olyan persze nem egyszer volt, hogy tologattuk őket a babakocsiban és megkérdezték idegenek, hogy megnézhetik-e őket? Persze, nyugodtan! A social media felületeimen azonban nem. Úgy érezzük, ez nem az a világ, ahová kitennénk a gyermekeink fotóit” – vallotta be az énekesnő a tévé stábjának.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás