Összetörte az édesanyja elvesztése Gabriela Spanicot. A venezuelai színésznő szombat este, a Dancing With The Stars második élő adása előtt tudta meg, hogy Norma Utrera szervezete kezdi feladni a súlyos betegséggel vívott harcát. A Paula és Paulina sztárja a fájdalmas hír ellenére profikhoz méltó higgadtsággal szerepelt végig az adásban, legmélyebb fájdalmáról csak a két hozzá legközelebb álló ember, kisfia és táncpartnere, Andrei Mangra tudott. Az élő show után kapta a tragikus hírt, miszerint édesanyja elhunyt.

Norma Utrera 67 évesen hunyt el

A színésznő egyelőre nem kezdte el az e heti próbákat a szombati élő adásra. Érthető módon időt kért a produkciótól, hogy feldolgozhassa az elmúlt napok eseményeit, többek között azt, hogy dél-amerikai szokás szerint Norma asszonyt a halála után huszonnégy órán belül eltemették, ezért Gabriela nem tudott részt venni a szertartáson. A világsztárnak ezen felül sincs könnyű dolga: egy számára szeretett, de teljesen idegen országban, egyedül kell megbirkóznia a végtelen gyásszal úgy, hogy a szerettei nincsenek mellette. Kisfián kívül leginkább a táncpartnerére, Andrei Mangrára számíthat. A férfi az Instagramon méltatta Spanicot.

Szombaton, egy órával az élő műsor előtt Gabriela egy telefonhívást kapott Mexikóból, amiben közölték vele, hogy édesanyja bármelyik percben meghalhat. Ennek ellenére ő a parkettre lépett, és tette, amit kellett, és kitűnően szerepelt. Sajnos aznap este az édesanyja elhunyt. Szeretném őszinte részvétemet nyilvánítani édesanyja elvesztése miatt, de ugyanakkor nagyra becsülöm azt a tényt, hogy mindennek ellenére fel merte vállalni velem a küzdelmet, és együtt megcsináltuk! Nyugodj békében, Norma!” – üzente Mangra.

Gabriela és Andrei között az első perctől fogva tökéletes az összhang, nagyon jól megértik egymást. Mangra korábbi nyilatkozatából kitűnik, hogy a színésznő tényleg nem ismer lehetetlent, ami imponál a férfinak.

„Azért szeretem Gabyt, mert tök mindegy, mi történik, ő mindig csak folytatni szeretné, folytatni, folytatni, mert ő ennyire erős” – árulta el néhánny héttel ezelőtt a táncművész.

A közös próbák alatt szorossá vált a kapcsolatuk

Folytatja a show-t

A színésznő hétfő este egy közleményben tudatta, hogy mély fájdalma ellenére Magyarországon marad, és folytatja a Dancing with the Starst. A Ripost által lefordított közleményből az is kiderül, Gaby egy videóhívással tudott elbúcsúzni imádott anyukájától, aki 67 éves volt. Kedves újságírók! Hivatalosan közöljük, hogy szeretett színésznőnk, Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera de Spanic vasárnap elhunyt. Éveken át küzdött a rákkal. Gabriela mindig az édesanyja mellett állt a gyógyulási folyamatban. Norma állapotában nemrég figyelemreméltó javulás mutatkozott, ám sajnos szombaton elhunyt Mexikóvárosban. Gabriela a Dancing with the Stars előtt még egy videótelefon hívás erejéig el tudott búcsúzni anyukájától, a tragikus hírt pedig egy órával az élő show után tudta meg. Gabriela, aki nem lehetett ott a temetésen, továbbra is marad Budapesten és tovább versenyez a Dancing with the Starsban. Szívvel és lélekkel a családja mellett áll, de a színpadon továbbra is mindent megtesz majd a továbbjutásért. Kérjük a sajtó szíves megértését, Gabriela ugyanis nincs olyan állapotban, hogy nyilatkozzon – áll a spanyol nyelvű közleményben.

Nem szeretne nyilatkozni

Spanic menedzsmentje hírzárlatot rendelt el, mindenkit arra kérnek, hogy most ne zaklassák a kérdéseikkel a színésznőt. „Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról, s a történtekről nem szeretne nyilatkozni. Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni” – tudatta a színésznő menedzsmentje.