Ugyan a 24 éves Paris Jackson saját jogán is kivívta magának az elismerést énekesnőként és modellként is, sosem tagadja, hogy a pályakezdés számára lényegesen könnyebb volt, hiszen az édesapját Michael Jacksonnak hívták. Paris, az énekes egyetlen lánya 11 éves volt, mikor Jacko 2009-ben meghalt, de lánya még mindig azok szerint az elvek szerint éli az életét, amelyet tőle tanult – írja a Daily Star.

Paris Jackson

Michael Jackson lánya elárulta, milyen ember volt valójában az apja Fotó: Getty Images

Annak ellenére, hogy Parist kicsi korában a világ egyik leghíresebb embere nevelte, az énekesnő szerint Jackson teljesen átlagos, normális apa volt, aki fontos értékeket adott át három gyermekének.

Egy szabad szerelemben hívő, hippi jellegű apa nevelt fel engem, aki mindig azt tanította, hogy a szépség belülről fakad. A mai napig ebben hiszek” – árulta el Paris, aki a mindennapjaiba is átültette ezt a nyíltságot.

Apjához hasonlóan Paris is erősen spirituális beállítottságú, a pozitív megerősítés fontosságáról rendszeresen posztol közösségi oldalain. Most elárulta, hogy nem volt ez mindig így, régen nem hitt különösebben magában és a belső szépségében, csak az utóbbi egy-két évben kezdte el elfogadni önmagát, és jól érezni magát a bőrében. Azért is hálás az édesapjának, mert sosem tolta ki őket a nagyközönség elé, a paparazzik előtt mindig rejtegette az arcukat, hogy békésen nőhessenek fel, még ha a pop királyának gyermekei is.

Michael Jackson és Debbie Rowe házasságából két gyerek született: Michael Joseph Jackson Jr. becenevén „Prince”, aki egy évvel idősebb a húgánál, Paris Jacksontól, míg féltestvérük, a béranyától született Bigi Jackson 20 éves. A gyerekeket a válás után Jacko nevelte, aki teljes felügyeleti jogot kapott.