Alig pár héttel ezelőtt robbant a hír, hogy vége a tévések házasságának, és külön utakon folytatják. Azóta már egyre több részlet derült ki Marsi Anikó és Palik László válásáról s annak lehetséges okairól.

Áthidalhatatlan akadályok gördültek a házaspár elé

Nem tett jó a kapcsolatuknak, hogy hosszú hónapokat külön töltöttek” – magyarázta egy közeli ismerősük korábban a Hot! magazinnak. – Tulajdonképpen amikor Anikó elvállalta a Tények műsorvezetői feladatait, akkor még nem számolták fel teljesen a kinti életüket. Laci a gyerekekkel Mallorcán maradt, Anikó pedig rengeteget ingázott. Aztán hazaköltöztek, de akkor Laci kapott olyan feladatot, ami hónapokra elszólította a családjától.

Új szerelemmel vigasztalódnak

Elsőként Marsi Anikóról derült ki: újra szerelembe esett, mégpedig a taxisként dolgozó Gy. Gá­borral.

Már nem titkolják kapcsolatukat, ami miatt korábban Szulák Andrea is elmondta a véleményét. A férfi ugyanis korábban az ő párja volt.

A hírek szerint, komoly korkülönbség van Palik László és jelenlegi kedvese között

A hírek szerint, komoly korkülönbség van Palik László és jelenlegi kedvese között (Fotó: Facebook)

Palik László is boldog

Úgy tudni, a sportriporter egy fiatal lánnyal került közelebbi kapcsolatba.

A Blikk információi szerint Palik László kedvese az Exatlon Hungary egykori versenyzője. A műsorvezető egy korábbi versenyző mellett horgonyzott le, aki ugyan nála évtizedekkel fiatalabb, de eléggé érett és komoly gondolkodású – írja a Blikk.

„Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nemcsak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már” – árulta el egy informátor a lapnak, aki szerint a fiatal nő tényleg nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán.