Hétfő este végre elstartol az Exatlon Hungary harmadik évada. A nézők ezúttal is kemény küzdelemre számíthatnak, ugyanis a Bajnokok és a Kihívók mindent megtesznek a győzelemért. A műsor házigazdája, Palik László elárulta, ez az évad tartogat meglepetéseket…

„Valószínűleg kicsit túlzónak fog hatni, amit gondolok, de egyszerűen azt gondolom, mind a kihívókat, mind a bajnokokat tekintve elképesztő sportemberek gyűltek össze itt a Dominikai Köztársaságban, hogy megvívjanak egymással a világ talán egyik leghosszabb és ezért legkeményebb maratoni megpróbáltatásán. Fiatalok, éhesek a sikerre, hatalmas akaraterővel és becsvággyal megáldott talentumok mind kivétel nélkül. hiszem, hogy aki a sportot és az Exatlont szereti, az most valami olyat fog látni, amit még soha az eddigi évek alatt” – kezdte Palik, aki szintén megtesz mindent a műsor sikeréért. A műsorvezető elárulta, nincs sok ideje a pihenésre, ám egy valami nem maradhat ki a napjaiból.

„Korán kelek, későn fekszem, azért, hogy minden beleférjen egy napomba. De mivel én a mai napig korlátlanul szeretem a munkámat és mindent, ami ezzel jár, ezért nekem ez nem hogy nehézséget, hanem örömet okoz. Ami biztos, hogy függetlenül a munkaórák számától, a sportnak bele kell férnie minden egyes napomba.”

Palik László

Fotó: Sulyok László / Ripost