A kétgyermekes édesanyára nem sokkal a válása után talált rá a szerelem, közel tíz éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban szakácsként dolgozó kedvesével, Zoltánnal. Ahogy minden hosszú együttélésben, természetesen náluk is akadtak szenvedélyesebb viták, mosolyszünetek – ezt nem is rejtették soha véka alá –, mégis mindig sikerült kibékülniük. Éppen ezért döbbentette meg annyira az ismerősöket és a rajongókat, hogy Judit a napokban egy kétségbeesett üzenetet posztolt a közösségi oldalára: „Vége, valami megszakad.” A posztra azonnal jöttek is az érdeklődő kommentek, az egyikre pedig így válaszolt: „Zoli elhagyott” – írta meg elsőként a Bors.

Judit néhány óra múlva törölte az üzenetet, mégis sokakat elgondolkodtatott, mi válthatta ki ezt a kétségbeesett megnyilvánulását. Sokan találgatni kezdtek, hogy talán egy harmadik fél miatt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Azonban lapunk egy neve elhallgatását kérő informátora megdöbbentő hírt osztott meg a hot! magazinnal.

Semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne a szívével

Olyasmi történt, amire a gyönyörű időjós és a gyermekei nem számíthattak, amire soha, senki nem lehet felkészülve. Egy váratlan tragédia, egy sokkoló haláleset bénította le Juditék életét.

Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott – mesélte a hot! magazin informátora, aki elsőként egy légitársaságnál dolgozó bennfentestől értesült a szomorú hírről.

Laci 48 évesen is fiatalos és energikus volt. Semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne a szívével. Ráadásul köztudott, hogy a pilóták rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állnak, tehát minden rendben volt nála. Érthető, hogy az egész családot lesokkolta a tragédia. Bennünket is. Úgy tudom, hogy nemrég covidos volt; lehet, hogy ennek is köze lehet a halálesethez. Persze ez csak találgatás, nem vagyok orvos, de hallottunk már olyat, hogy ez a vírus csúnya dolgokra képes.

Szerencsére Judit nem maradt magára a gyászban, ott van mellette a párja, Zoltán, de kétségtelen, hogy ez az időszak lelkileg borzasztóan megterhelő a számukra, főként a gyerekek számára.

„Judit most minden erejével a gyerekeire koncentrál”

A hot! magazin természetesen megkereste az egykori tévést, aki nem kívánt nyilatkozni.

Öröm az ürömben, hogy kiderült: szó sincs arról, hogy a párjával, Zoltánnal válságba került volna a kapcsolatuk!

Túl vannak az első sokkon, Judit most minden erejével a családjára koncentrál és arra, hogy tisztességesen elvégezze a munkáját. Szerencsére nemsokára jön a nyári szünet, így teljesen a gyerekekre fókuszálhat, akik már elég érettek ahhoz, hogy idővel feldolgozzák a tragédiát – folytatta az ismerős.

Informátorunk azt is megerősítette, hogy Zoli teljes mellszélességgel támogatja Juditot a gyászban. A férfinak a gyerekekkel mindig is jó volt a kapcsolata, erről az egykori időjós is szívesen mesélt korábban.

– Zoli hamar beilleszkedett a családba, és a gyerekeim könnyen elfogadták. Panna és Marci apaként tekintenek rá – mondta annak idején a hot!-nak. – Mivel én elég engedékeny anyuka vagyok, az apukájuktól jobban tartanak. Jó, ha van egy határozott férfi a családban, aki néha felemeli a hangját, ha kell, és racionálisabban dönt, mint én .