Nem volt túl sok ideje pihenni Gelencsér Tímeának. Miután a magasba emelhette a Dancing with the Stars nyertes trófeáját, rögtön egy újabb kaland várt rá: az egykori szépségkirálynő egészen a Dominikai Köztársaságig utazott, hogy a TV2 Exatlon Hungary riportereként kérdezze a sport-reality versenyzőit. Timi elárulta, nagyon hiányzott neki a műsor, és boldog, hogy ismét belecsöppenhetett ebbe az izgalmas világába.

– Nagyon hiányzott az Exatlon-életérzés, hogy minden nap új izgalmak várnak, állandóan valami új és váratlan fordulat jön. Bár az utam nagyon hosszú volt a csatlakozások miatt, de ez a várakozás a szükséges rossz volt. Kárpótolt a látvány, amikor megérkeztem. Szerencsére a jetlagtől sem szenvedek annyira, bár még nem állt át teljesen a szervezetem, mindig felébredek reggel 5-6 körül – jelentette ki Timi, aki az utazása előtt komoly újévi fogadalmat fogalmazott meg magának.

Fotó: Bors/Bánkúti Sándor

Nagyon befolyásolhatónak tartom magam, sokszor nem a saját akaratomat érvényesítem, mindig kikérem a barátaim, családom tanácsát és sokszor hallgatok valakire, holott érzem belülről, nem úgy döntenék igazán. Ezért azt fogadtam, meg, hogy ebben az évben jobban fogok hallgatni a megérzéseimre, nem hagyom magam befolyásolni. Természetesen meghallgatom a véleményeket és tanácsot is fogok kérni, de a végén úgy döntök majd, ahogy azt tényleg, szívből úgy gondolom. A múlt évben sokszor másképp történt ez, és végül mindig rosszul sült el a dolog, szerencsére nem fontos és nagy döntések terén, de olyan apróságok, amikből tanulni tudtam. Emellett szeretnék megtanulni spanyolul és szeretném elindítani a saját vállalkozásomat – fogalmazott a riporter.