Különleges módszerrel óvja az egészségét Győrfi Pál. A népszerű mentős egy speciális okospólóval figyeli a szívműködését, elkerülve ezzel az esetleg szív-és érrendszerei problémákat, amire az évek múlásával nem csak neki, de hazánkban sokaknak nagyobb figyelmet kell fordítani. A koronavírus-járvány alatt Győrfi reggeltől-késő estig dolgozik és az állandó idegeskedés, rohanás bizony az ő szervezetét is megviseli.

(Fotó: HEARTBIT)

Hivatásomból adódóan rendkívül hektikus életet élek magam is, ezért tudatosan védem a szívemet az általános életmód szabályok betartásával. A baj korai felismerésében pedig nagy segítséget jelentenek az otthon is egyszerűen használható, egyre okosabb készülékek-mesélte az 55 éves Győrfi, aki sportolás közben hajlamos túlhajtani magát

Nehéz volt észrevenni a figyelmeztető jeleket, így nem tudhattam, hogy mennyire szabad megterhelni magam, hol az a határ, ahol már többet árthatok, mint amennyi előnyt jelent a testmozgás. Ezért is tartom rendkívül fontos fejlesztésnek a HeartBit különleges okospólóját, amely akár futás vagy biciklizés közben, egy különleges applikáció segítségével mobil EKG-készülékként folyamatosan méri, monitorozza a szív működését – mondta Pál.