Négy komolyabb kapcsolatom volt korábban, akiket mind a színházi világból ismertem meg, így nem gondolom, hogy bármelyikükkel azért lett vége, mert én a színészetnek éltem volna. Gálvölgyi János mondta egyszer, hogy szerinte nem lehetünk sikeresek egyszerre a munkában és a magánéletben is. Szerintem ez nincs így, ez döntés és hit kérdése” – nyilatkozta a magánéletével kapcsolatban Nagy Sándor a hot! magazinnak.

A színész azt is elárulta, hogy romantikusnak gondolja magát: „Fontosnak tartom a mindennapi gesztusokat és a folyamatos figyelmességet. Ezek többnyire olyan apróságok, hogy elmegyek a kedvesem elé a munkahelyére, esetleg főzök egy olyan ételt, amit szeret vagy megcsinálok valamilyen házimunkát, amire tudom, hogy nincs ideje” – mondta a színész.

Ha pedig lélekről és érzésekről van szó, Nagy Sándor azt is bevallotta, hogy a hit mindig nagyon fontos szerepet játszott az életében.

„Sokáig nagyon vallásos voltam, aztán az évek alatt ért némi csalódás ezzel kapcsolatban. Most úgy állok, hogy hiszek egy fölöttünk álló erőben, valamiben, ami nagyobb nálunk, a motivációs erőm a szeretet. El sem tudom képzelni, hogy lehet úgy létezni, hogy az ember nem hisz semmiben – akkor mi értelme egyáltalán az életnek? – tette fel a kérdést.

Ha szeretné tudni, hogy a színész mikor szeretne apa lenni, hogyan került fel a fővárosba, és milyen a viszonya a testvérével, vegye meg a hot! magazin ma megjelenő lapszámát.