Fájó szívvel búcsúzik a nyártól Liptai Claudia, aki tavasztól őszig a kertben töltődik fel. A műsorvezető imádja csinosítani családi házuk kertjét, ahol magaságyásban dédelgeti kedvenc zöldségeit, fűszernövényeit.

Nekem a kertészkedés egy olyan hobbi, ami feltölt, kikapcsol. Olyan érzésem van, amikor a növényeimmel foglalkozom, hogy szívem szerint sosem hagynám abba, hogy csinálnám még. Most kicsit vérzik a szívem, hiszen az imádott palántáimtól, amiket tavasz óta nevelgettem, el kell köszönnöm. Jövőre elölről kezdhetem szinte az egészet” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akit gyerekkorában egy cseppet sem érdekelt még a kertészkedés.

„Gyerekként imádtam rajzolni. Nekem az egy olyan hobbi volt, amivel órákat tudtam tölteni. Annyira kinőtte magát a dolog, hogy szabadtéren is rajzoltam, leginkább portrékat. Azonban olyan lassú voltam, hogy mire elkészült a portré az alany szinte beleöregedett” – tette hozzá a műsorvezető, aki azóta – a kertészkedés mellett – a cukrászkodásban és az ételfotózásban találta meg a feltöltődés kulcsát.

Nem úgy, mint férje, aki leginkább zenéléssel és videójátékkal üti el a szabadidejét

Liptai Claudia és Pataki Ádám

(Fotó: Sláger FM)

Otthon már nem szeretek sütni, hiszen a nap jelentős részében ezt teszem, ez a munkám. Főzni viszont igen. Amikor időm engedi, szívesen zenélek, imádok mindenféle mixeket készíteni, ahogy videójátékozni is. Teljesen kikapcsol a repülésszimulátor, képes lennék virtuálisan több órát repülni egyik reptérről a másikra” – vallotta be az ÉdesKettesben Pataki Ádám.