Nem vezeti oltár elé Jennifer Lopezt egykori baseball-játékos kedvese, Alex Rodriguez: a Hollywood-i álompár ugyanis pénteken reggel véget vetett négy vége tartó kapcsolatának. A bennfentesek szerint azonban már sokasodtak az árulkodó jelek, melyek alapján az 51 éves énekes-színésznő és 45 éves vőlegénye között rég nem volt minden rendben – írja a Daily Mail.

(Photo by Chris Delmas / AFP)

A párról utoljára február végén készültek olyan képek, amelyeken még boldognak tűnnek: ekkor a Dominikai Köztársaságban voltak, ahol JLo következő filmjét forgatta Josh Duhamel oldalán. Március 1. óta viszont a pár nem is találkozott egymással. Rodriguez ugyanis visszatért Miamiba, míg Lopez még mindig forgat. A pletykák szerint a sportoló nem búslakodott magányosan az elmúlt hetekben, egyre szorosabbra fűzte barátságát Madison LeCroy színésznővel, amivel annyira kiborította a féltékeny JLo-t, hogy a nő végül felbontotta az eljegyzésüket. LeCroy korábban tagadta, hogy barátságnál több lenne közte és Rodriguez között.

A sportoló 2019-ben, a tengerparton kérte meg egy hatalmas gyémántgyűrűvel JLo kezét, de hiába tűzték ki az esküvő időpontját, a koronavírus miatt kétszer is el kellett halasztani – a mostani szakítás alapján pedig harmadik időpont már nem is lesz.