Még belegondolni is elképesztő, de több mint fél évszázada zenél együtt az Apostol zenekar, akiknek akkora slágereket köszönhetünk, mint a „Nem tudok élni nélküled”, vagy éppen a magyar lagzikból sosem hiányozó „Nehéz a boldogságtól búcsút venni” című dal. A zenekar számait a mai napig hallgatják idősek és fiatalok is, de dolgozta már fel slágereiket például az Irigy Hónalj Mirigy csapata is paródiaként.

Ma napig aktívan koncertezik együtt a banda Meződi József vezetésével Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Meződi József a csapat frontembere elárulta, hogy a népszerűségük nem korlátozódik csupán Magyarországra, a határon túli magyarok is gyakran hívják őket koncertezni, sőt néha még különleges fogadtatásban is részesülnek a fellépéseik után.

„Nincs különbség abban, ahogyan a határon túl vagy itthon fogad minket a közönség. Ugyanúgy szeretik a nótákat, és ugyanúgy vendégül látnak minket, mint Magyarországon” – mondta el a frontember, aki hozzátette, hogy nekik nincsenek sztárallűrjeik, viszont néha vidám kérésekkel fordulnak hozzájuk. – „Ha a meghívók megvendégelnek minket, örömmel fogadjuk el a meghívást, de nem várjuk el!”

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra és arra, hogy mi a titka a hosszú karrierútnak Meződi József szerint, akkor látogass el pénteken a Metropol.hu-ra vagy keresd lapunkat a terjesztőknél.