RETRO RÁDIÓ

Megyeri Csilla: Nem sanyargatom magamat!





Nemcsak a testét, de a lelkét is felkészíti a tavaszra Megyeri Csilla. Az üzletasszony a Metropolnak árulta el szépségtippjeit, emellett a személyiségében végbemenő változásokról is beszélt.



Megosztás
Szerző: E.J.
Létrehozva: 2022.03.21.
Megyeri Csilla

Saját bevallása szerint Csillának már tinédzserkorában meggyűlt a baja a pattanásokkal, így hamar elkezdett kozmetikushoz járni. Egy elhibázott kezelés azonban – évekkel ezelőtt – többet rontott a bőre állapotán, mint használt, ezért szakszerű segítséget vett igénybe.

„Sokáig nagyon heges volt az arcbőröm, mert fiatalabb koromban nagyon csúnya pattanásokkal küzdöttem. Éppen ezért tavaly a hasamból leszívott zsírral töltettem fel a hegeket, és bár a gyógyulási idő hosszú volt, megérte” – mondta el a Metropolnak Megyeri Csilla. „A hegek mellett van néhány májfoltom is, mert korábban nem használtam fényvédőt, pedig most már tudom, hogy az elengedhetetlen. Mindenkinek ajánlom, hogy nemcsak nyáron, erős napsütésnél, de télen is használjon minden nap fényvédő krémet az arcára!”

 

Szereti kipróbálni az újdonságokat

Csillát most már profi kozmetikus vette a gondjaiba, így a májfoltok is halványodnak, de nyitott az újdonságokra is: hamarosan kipróbálja a sztárok körében manapság népszerű vitamininfúziós kezelést.

„Áprilisban megyek az első alkalomra, mert rengeteg pozitív tapasztalatot hallottam erről a módszerről az ismerősi körömből. Úgy kell elképzelni a folyamatot, mint egy normális infúziós kezelést: beülök a székbe, egy fecskendőn keresztül pedig bejuttatják a vitaminokkal kevert egyveleget a szervezetembe. Nemrégiben kiderült, hogy a fáradékonyságom oka az, hogy vashiányos vagyok, ezért újabban vasat szedek, azóta pedig sokkal energikusabbnak érzem magam. De a köröm- és hajvitaminokat sem vetem meg, illetve hetente legalább egyszer fodrászhoz járok, ahol különféle kozmetikumokkal őrzöm meg a hajam egészségét.”

Az edzés sem maradhat el

Csilla sokáig nem volt elégedett a külsejével, manapság viszont már elégedetten néz tükörbe. Igaz, ezért sokat tesz is, nemcsak azért, hogy a párjának imponáljon, hanem a saját lelki egyensúlya miatt is.

„Rossz tulajdonságom, de sajnos hajlamos vagyok hamar ráunni a dolgokra, ezért igyekszem változatos mozgásformákat végezni. Heti egyszer pilatesedzésre járok, időnként elmegyek edzőterembe is, illetve szívesen futok a környékünkön lévő tó körül. A futás nagyon kikapcsol, olyankor össze tudom szedni a gondolataimat. Egy ideje járok ultrahangos zsírbontásra is, ami teljesen eltüntette a narancsbőrömet. Ez egy pénztárcabarát, de hatékony kezelés, amit jó szívvel ajánlok a hölgytársaimnak. A zsírbontás mellett hulahopp-karikázni is elkezdtem, mert bár gyerekes játéknak tűnik, de nagyon kemény edzésforma és gyönyörűen formálja a derekat” – fogalmazott Csilla.

Fotó: Instagram

Egészséges táplálkozás

A kiegyensúlyozott táplálkozás nagy szerepet játszik az életében: jóllehet szereti a finom falatokat, de ebbe igyekszik rendszert vinni.

„Néhány hete a 8/16-os böjtölést végzem, ami azt jelenti, hogy nyolc órán át ehetek, tizenhat órán át viszont csak vizet fogyasztok. Naponta három liter vizet legalább megiszom, de nem csak salátán élek” – vallotta be mosolyogva. „Imádok enni, szerintem a világ egyik legjobb tevékenysége. Sosem sanyargatom magam, de odafigyelek, hogy ha felszalad egy-két plusz kiló, akkor azt kényelmesen ledolgozzam.”

A lélek ápolása ugyanolyan fontos

Csilla nagyon szereti a pszichológiai témájú könyveket: egy ilyen kötet elolvasása után döntött úgy, hogy elmegy egy úgynevezett családállításra, ahol a generációs lelki problémákra keresett gyógyírt – ami minden ember életében jelen van.

„A felmenőim sorsában akadtak nehéz élethelyzetek, amiknek a terhét tudat alatt én is örököltem. Az egyik hozzátartozóm fájdalma az én életemben ütközött ki, és bár ezt sejtettem, de csak a családállításkor vált világossá, amikor ezt a szakember is megállapította. Először felmérte a lelki állapotomat, azóta csoportterápián, másokkal együtt küzdünk meg a problémákkal. Nem tagadom, az ilyen alkalmakkor sokszor elsírom magamat, de ezek inkább felszabadító könnyek, mintsem fájdalmasak. Ráadásul a környezetem is észrevette a változást: Zsolti és a barátaink, szomszédaink is mondták, hogy az utóbbi időben sokkal kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb vagyok, mint korábban, és ezt én is érzem. Véleményem szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, sőt: mindenkinek szüksége van egy segítő kézre, főleg a mai világban, amikor egyébként sem könnyű az életünk” – fogalmazott Megyeri Csilla.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás