Az én édes kisfiam. A világom millió darabra tört” – ezekkel a szomorú mondatokkal kezdte Instagram-bejegyzését a hercegi pár ismerőse, Kelly McKee Zajfen.

A tragédia nagyon megviselte Meghan Markle-t és Harry herceget, sőt ötezer dollárt át is utaltak gyászoló családnak Fotó: YouTube

„Elhagytad ezt a Földet, és olyan sok embert hagytál hátra, akik szerettek téged. Nem tudom, hogyan tudnék továbbmenni az úton, hogyan tudok majd működni, hogyan leszek majd valaha boldog újra, de megpróbálom. Nagyon igyekezni fogok a gyönyörű ikertestvéredért” – írta a gyászoló anyuka. A poszt végén Kelly McKee Zajfen elmondta, hogy a temetés megszervezése már zajlik és hamarosan további részletekkel jelentkezik róla.

A Daily Mailnek egy neve elhallgatását kérő családi barát azt mondta, hogy a 9 éves George-nak szívproblémái voltak, amelyről a családjuk is tudott. Az ismerős szerint a kisfiúra e holtan találtak rá a házban és már nem tudták megmenteni az életét. A halál okát azonban még mindig nem lehet tudni.

Meghan Markle állítólag volt férjén, Trevor Engelsonon keresztül ismerkedett meg a nővel, az ex ugyanis Zajfen ügyvéd férjének volt a barátja és azóta jó barátnők voltak. Miután a színésznő összejött Harry herceggel ő is megismerkedett a családdal és jó barátok lettek.

A szörnyű tragédia a hercegi párt is nagyon megrázta és ötezer dollárt adományoztak a gyászoló családnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_) által megosztott bejegyzés