A 2022-es év sem múlik el sztárszakítások nélkül, és hol van még az év vége?

MC Hawer szakított menyasszonyával, most pedig őszintén vallott az azóta eltelt időről – Fotó: TV2

Ez az esztendő azokat a házasságokat és kapcsolatokat is tönkretette, amelyek egyébként jól működtek és biztos lábakon álltak.

Sajnos MC Hawer is a szinglik táborát erősíti. Az énekes még tavaly nyáron jött össze barátnőjével és rövid idő alatt, mindössze két hét ismeretség után össze is költözött vele.

Néhány hónappal ezelőtt pedig már az esküvőjüket tervezték. Sőt, már az időpont is megvolt és mindenki azt hitte, hogy hamarosan oltár elé vezeti szíve választottját.

Ám egyszer csak egyik pillanatról a másikra minden megváltozott és MC Hawer szakított menyasszonyával. Koczka Géza most a Facebook-oldalán őszintén vallott arról, hogy hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

„Kínos ez a helyzet, amikor színpadra kell állni és bulit csinálni. Ez a hivatásom. Csak a színfalak mögött élhetem meg a fájdalmakat… Megtaposták a lelkemet, összetörték a szívemet. De ebből is felálltam, megyek tovább… Ezt csak azért írtam le, mert sokan azt gondolják, minden mocskolódás lepattan rólam. Pedig nem. Érzékeny vagyok. Talán ezért is véreznek el a párkapcsolataim… A nőknek férfi kell, nem pedig ilyen. Azt gondolom, most egy jó ideig egyedül fogom járni az utam. Igyekszem megtalálni a boldogságot másban. Nem adom fel. Nem olyan fából faragtak…” – írta közösségi oldalán az énekes.