A sors útjai kifürkészhetetlenek. A sport­riporter egy sikertelen házasságon, a híradós pedig több kudarcba fulladt kapcsolaton volt túl, amikor 2005-ben egymásra találtak. Idén azonban elváltak az útjaik. Bár a házasságuk tönkrement, úgy tűnik, egyikük sem temetkezett magányba, hamar nyitni tudtak mások felé. Anikó Szulák Andrea expasijával, Gy. Gáborral jött össze, Palik Laci pedig egy fiatal lánnyal került közelebbi kapcsolatba. Ám könnyekkel és csalódásokkal teli utat kellett bejárniuk idáig – írta meg a Hot! Magazin.

Anikónak sokan udvaroltak

Sokan csodálkozhatnak, hogy ilyen rövid idő elteltével máris új kapcsolata van Anikónak, akit látszólag jobban megviselt a szakítás, azonban a ma is vonzó kétgyermekes édesanyáról azt is tudni lehet, hogy a házassága előtt sem volt jellemző, hogy hosszasan egyedül élt volna. Első ismert szerelmével, Batiz Andrással 1997-ben jöttek össze, évekig a magánéletük és a munkájuk is összefonódott. Ám ennek meglett az ára: Anikót elcsábította szintén a csatornánál dolgozó kollégája, Papp Gergő. „Pimasz úr” öt évvel ezelőtt a NaNeee! című műsorában vallotta be, hogy bizony még össze is verekedett Batizzal Anikó kegyeiért.

A románc egészen 2005-ig tartott, amikor a Tények híradósa beleszeretett a nála 13 évvel idősebb Palik Lászlóba, hozzá is ment, és két kisfiuk született.

Ő lehet az igazi?

Most pedig Gy. Gábor rabolta el a szívét, aki már két gyönyörű színésznőt is levett a lábáról. Közel 15 évvel ezelőtt Szulák Andreát hódította meg – egy közös lányuk is született –, majd a szintén színésznőként ismert Agócs Judit lett a párja, akitől egy kisfia van. Mindkét művésznővel drámaian megromlott a kapcsolata a szakítás után, ám az utóbbi időben a gyerekeik miatt próbálták rendezni a nézeteltéréseket.

A férfi öt évvel fiatalabb Anikónál, és egészen mással foglalkozik, mint a népszerű képernyős korábbi szerelmei. A kétgyermekes édesapa korábban taxisofőrként dolgozott, tavaly egy étteremben kapott munkát, idén pedig már a ferihegyi repülőtéren keresi a kenyerét.

Még nem állnak ki a nyilvánosság elé

Akárcsak Anikó, Laci is mindig népszerű volt az ellenkező nem körében. Amikor megismerkedtek, már túl is volt egy váláson. Az első szerelme az ismert teniszezőnő, Temesvári Andrea volt, majd az első felesége egy ma is ismert és sikeres bírónő, akitől egy kislánya született, Juli. Tizenöt év után most felbomlott a második házassága is, de úgy tűnik, ő sem maradt magányos.

Laci körül az utóbbi években szebbnél szebb nők voltak. Úgy tudom, neki is van már valakije, aki megdobogtatta a szívét, ám egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vannak – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Csípős megjegyzés

Bár Szulák Andrea lányának, Rozinának Gy. Gábor az édesapja, az énekes-színésznőnek nincs túl jó véleménye az egykori szerelméről.

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm” – írta a művésznő a közösségi oldalára.

Anikó belefogyott a szerelembe

Ahogy arról lapunk már korábban beszámolt, Palik Laci fogyása az egészséges életmódnak és a rendszeres futásnak köszönhető, ám úgy tűnik, nemcsak az Exatlon műsorvezetőjéről, de a Tények híradósáról is leolvadtak a kilók az utóbbi hetek forró napjaiban. Anikón szinte sosem volt túlsúly, de az utóbbi időben csaknem nádszálvékonyra karcsúsodott.