A beszámolók szerint Majka első látásra beleszeretett a helyszínbe, és egyből tudta, hogy ott akarja kimondani a boldogító igen szerelmének, Majoros Hajninak.

„Harmincéves pályám alatt nem találkoztam ilyen sajtóérdeklődéssel, szabályos hajsza folyt egy-egy fotóért, némi információért az esküvő hétvégéjén” – mondta a TEOL-nak, Pölöte Norbert, a hetedhét határra szóló esküvőnek otthont adó Bodri Pincészet vendéglátó igazgatója.

A direktor elmesélése szerint Majoros két évvel ezelőtt toppant be először a portára, a testvérével érkezett ebédre. Amikor a pincérek azt kérdezték, hogy miért pont hozzájuk mentek, ez volt a válasz: „Szekszárdot említve minden barátom ezt a helyet ajánlotta.

Az igazgató beszámolója szerint Majka villámgyorsan döntött, kicsit körülnézett, és máris rábólintott az árajánlatra.

Körbevezettem az étteremben, a pincénkben, és a végén konkrétan kalkulációt kért egy háromnapos rendezvényre. Kérésére rögtön kinyomtattam, a kezébe adtam az árajánlatot, és a következő reggel már hívott is, hogy Hajnival megbeszélték: itt szeretnék összekötni az életüket – mesélte a direktor, aki nem tagadja, a személyzet számára is örök emlék maradt az az augusztusi nap a sok híresség és hatalmas sajtóérdeklődés miatt. Valljuk be, reklámnak sem utolsó egy ilyen lagzi.