Azonban a páros most elárulta, hogy melyek azok a pontok, ahol nem mindig teljes közöttük az egyetértés.

Kifejezetten dinamikusan vezetek, így számomra bosszantó tud lenni, amikor valaki nem tudja felvenni a forgalom ritmusát. A hezitáló sofőrnél nincs rosszabb! Ahogy annál veszélyesebb se, amikor valaki fel se néz a piros lámpánál, késve indul el a zöldnél, esetleg a telefonját nyomkodja. Sokan azt hiszik, hogy csak ők ülnek egy fémkaszniban, de itt rengeteg mindenre és mindenkire figyelni kell. Bosszantó, amikor valaki nem figyel a forgalomra” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki nehezen tudja megállni, hogy ne szóljon bele férje vezetésébe.

(Fotó: Sláger FM)

Egyszer Egerben – ahol a belvárosban autóval még nem jártam – nem tudtam parkolni. Claudia folyamatosan mondta, hogy hol álljak meg, hol parkoljak, de ez lehetetlenség volt. Erre ő nagyon ideges lett és inkább hazaindultunk, ugrott a pizzázás. Amikor ő vezet, én csendben maradok, ez bevált dolog. Ő sajnos nem követi ezt” – árulta el az „ÉdesKettes”-ben Pataki Ádám, aki nem csak ezzel borítja ki néha feleségét.

Ádám kicserélte az összes villanykapcsolónkat otthon. Van egy dupla kapcsolónk, ami két világítást kapcsol fel. Mióta kicserélte csak egyszerre lehet felkapcsolni a két világítást. Egyszer addig szerelt, hogy a konyhában és a nappaliban is elment az áram. Általában úgy van vele, hogy ő majd ezt megoldja, ezt ő akarja megcsinálni. Nincs is ezzel baj, de általában nem szól előre, hogy mire készül. Van, hogy nem úgy sül el elsőre a dolog, ahogy tervezte. Olyankor azért fel tud húzni néha a szerelési dolgaival” – vallotta be Liptai Claudia.