Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, Claudia a saját közösségi oldalán jelentette be a hírt, legnagyobb megdöbbenésére ő is megfertőződött a koronavírussal.

Élő bejelentkezésében elmondta, nem csak az állapota romlott, de a hangulata is sokkal rosszabb, mióta megbetegedett.

„Estére nagyon elkezdett fájni a fejem, mintha egy ólomsapkát húztak volna rám, és a látásom is rosszabbodott. A végtagjaim fájnak. Nagyon fáradt vagyok, 15 perc után le kell ülnöm, le kell feküdnöm, és kell pár nap, mire ez átmegy rajtam – mondta a műsorvezető.

Claudia elárulta azt is, hogy ízeket már nem érez és a szaglása is elment. Őszintén bevallotta, nagyon fél a fulladástól. Éjszakánként ugyan jól alszik de sokat sír, azzal is tisztában van, hogy sok ember jóval rosszabbul járt mint ő.

”Az izomfájdalom a mai napig megvan, olyan izmokat érzek, amiket korábban nem. És megjött a nátha is. Borzalmas az, hogy puszit nem adtatok a gyereknek. Ez szörnyű egy törékeny léleknek… nagyon sokat sírok. Miért velem, miért most? De ez sose jön jókor, el kell viselni. Sok munkát magam mögé kellett dobnom, de most mindenki munkája bizonytalan: legyünk nagyon toleránsak a másikkal, legyünk megértőek és segítőek. A szabályokat tartsuk be. (…) Most érzem, hogy percenként zokogni tudnék, de próbálom úgy felfogni, hogy túl leszek rajta és egy ölelhető lény leszek a végén„ – mesélte a színésznő.

Ha esetleg nem tudtad megnézni a vallomást akkor ide kattintva meg tudod nézni.

Jobbulást kívánunk neki is és a többi fertőzöttnek is.