A cigarettáról való leszokás nem mindenkinek könnyű, de akiknek sikerül, azok méltán büszkélkedhetnek a teljesítményükkel. Igaz ez a külföldi és hazai hírességekkel is. Balázs Andrea színésznő már jó ideje nem cigizik, nem is beszél róla, hétfőn azonban megosztott egy posztot ezzel kapcsolatban. Hogy miért pont akkor, annak pedig nyomós oka volt.

„Teljesen véletlenül törölgettem a telefonomról dolgokat, rég nem használt applikációkat, amikor megnyitottam egy olyat, ami a dohányzás leszokásában segít. Akkor láttam, hogy ezer napja nem dohányzom. Nagyon meglepődtem, már régen nem számolom. Körülbelül tíz évig cigiztem, arra már nem emlékeszem, hogy hogyan szoktam rá. Nem volt senki, aki a kezembe adta, valahogy elkezdtem és nem hagytam többé abba. Napi egy dobozzal biztosan elszívtam, már magam sem tudom, miért nyúltam hozzá” – mesélte őszintén a színésznő a Borsnak. Hozzáttette, hogy a már említett alkalmazás szerint leszokása óta több, mint 1 millió forintot is spórolt.

A leszokása is legalább annyira hirtelen volt, mint ahogy elkezdte. A komoly elhatározásban pedig egy orvosi vizsgálat segítette. „Saját magam döntöttem el, hogy leteszem a cigit. Nem volt kérés vagy nyomás rajtam, egyik pillanatról a másikra megtettem. Egy szép csütörtöki délután egy új orvosom lett, ahol az első vizsgálat előtt ki kellett töltenem egy papírt. Azon ott szerepelt a kérdés, hogy dohányzik-e? Beikszeltem, hogy nem és soha többé nem gyújtottam rá. Ennyi volt” – árulta el Balázs Andi.