Kulcsár Edina elébe ment a pletykáknak, és Instagramján bejelentette, hogy összejött Varga Márkkal, művésznevén GwM-el. A 31 éves modell két nappal korábban szintén egy bejegyzésében jelentette be, hogy férjével, Szabó András „Csutival” elválnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Őszintén mesél arról, hogy a mindössze 24 éves, kétgyermekes édesapa és rapper mellett találta meg a szerelmet, és egy terjedelmes posztban írta le, hogy hogyan érez a férfi iránt.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikéval foglalkozzanak” – kezdte bejegyzését a szépségkirálynő.

A modell nem sokáig volt egyedül Fotó: Metropol

Nem kertelt a modell, elárulta, hogy ki rabolta el a szívét.

„Megléptem, amitől a megváltást reméltem, és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL! Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott, és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk”.

A modell bejegyzését itt tudjátok megtekinteni.