Megdöbbentette a rajongókat alig egy hete a hír, miszerint Kulcsár Edina és Csuti hat év után szakítottak. Mindez azonban semmi volt ahhoz a bombához képest, amit hétfőn Edina dobott le: egy Instagram-bejegyzésben közölte, hogy hónapok óta szerelmes, választottja pedig nem más, mint az ismert magyar rapper, G.w.M, polgári nevén Varga Márk, az 1997-es születésű, Edinánál hét évvel fiatalabb kétgyermekes édesapa.

Kulcsár Edina hétfői bejegyzésében és a korábbi nyilatkozataikban Csutival több ellentmondás is akad, ez pedig felveti a kérdést, hogy ha Edina – a bejegyzése szerint – valóban hónapokkal ezelőtt lezárta a múltat, akkor a férjével együtt miért tévesztették meg a nyilvánosságot az utolsó pillanatig?

2021. augusztus: A házaspár baráti köre kiterjedt, így csak a történtek fényében meglepő a komment, amit G.w.M írt Csuti és Edina szerelmes közös fotója alá nyár végén: „De szeretlek titeket!”…

kulcsár edina

Tavaly augusztusban a rapper még bókolt a szerelmeseknek…
(Fotó: Instagram/Baukó Éva)

2021. október: Edina és Csuti szerepelnek az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, a kamerák előtt pedig hamar kiderül, hogy a házasságuk jó ideje válságban van. Állításuk szerint azért vállalták el a nyáron forgatott műsort, hogy kamerák előtt mentsék meg a házasságukat…

2021. november: A pár többször nyilatkozza, hogy dolgoznak a kapcsolatuk megmentésén, és igyekeznek visszatalálni egymáshoz. Eközben Edina szerepet vállal G.w.M Hello című klipjében, amiben a rapper szerelmét alakítja.

A hot! magazinnak pedig boldogan újságolják: visszatért az intimitás az életükbe!

2021. december 13.: Edina és Csuti a két gyermekükkel, Medox-szal és Ninával szerepelnek a Story magazin címlapján. A kreatív fotózás során számos romantikus kép készült a házaspárról, a négyoldalas cikkben pedig őszintén beszélnek az egymás iránt érzett szerelmükről. „Szerelemmel szeretjük egymást” – nyilatkozták akkor, hozzátéve, hogy a párterapeutájuk szerint semmi gond nincs a kapcsolatukkal, és már látják a kiutat a kapcsolati válságukból. Néhány nappal később, karácsony előtt a Bükkbe utaztak, ahol kettesben romantikáztak.

2022. január 10.: Csuti a Blikknek elmondja, hogy a felesége mélypontra került, ezért közösen úgy döntöttek, hogy most egy ideig befelé fordulnak és csak egymásra figyelnek.

2022. január 13.: Edina az Instagramon arról ír, hogy nehéz év áll mögötte, de hamarosan tiszta vizet öntenek a pohárba

2022. január 14.: Egy nappal később a házaspár egy-egy közleményt tesz ki az Instagram-oldalukra, amiben bejelentik a válást. Mint írták, egy évig küzdöttek a kapcsolatukért, és mindent megtettek azért, hogy működjön, de nem sikerült. „Más a szeretetnyelvünk” – írták.

2022. január 15.: Csuti kategorikusan cáfolta, hogy egy harmadik fél miatt ment volna tönkre a kapcsolatuk.

2022. január 17.: Edina közös fotót tesz ki a fiatal rapperrel, G.w.M-mel, és közli a nagyérdeművel: egy párt alkotnak. A bejegyzésben arról ír, hogy nem harmadik fél miatt lett vége a házasságának, de rátalált a szerelem. Bevallja, hogy Csutival jó ideje nincsenek már együtt, és a férfi csak a gyerekeik miatt van néha a közös házukban. Állítása szerint már több hónapja lezárta magában a múltat. De akkor vajon miért viselkedtek Csutival még alig egy hónapja is úgy, mint egy szerelmespár?

Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkotnak, de vajon mióta?

Ugyanezen a napon G.w.M elhagyott felesége, Melanie bejegyzést tesz közzé az Instagram-oldalán. Kiderült, hogy őt is hidegzuhanyként érte a hír, miszerint férje már más utakon jár. „Kutya világot élünk” – fogalmazott csalódottan.

Az internet felrobbant Kulcsár Edina új szerelmi kapcsolatának hírére. A modell követői csupán egyet nem értenek: miért kellett heteken, hónapokon át úgy tennie a házaspárnak, mintha egyre csak javulna a kapcsolatuk? Miért romantikáztak a Bükkben? Miért nyilatkoztak romantikus érzelmekről egy magazinban?

Idővel talán választ kapnak a kérdéseikre, mindennél beszédesebb azonban Edina egy hónappal ezelőtti, Palik Lászlónak adott interjúja, amiben többek között az őszinteségről beszélt: „Azt látjátok a közösségi oldalaimon, amit én szeretnék, hogy lássatok…”

Ha az az igazság, amit az Instagramon láthattunk, akkor Edina és G.w.M elsöprő szerelme néhány nap alatt szökkent szárba…