Fenekestül felforgatta az életét Varga Ferinek az az orvosi diagnózis, amelyet két évvel ezelőtt közöltek vele, ugyanis vércukorszint problémát diagnosztizáltak nála.

Átalakult az élete (fotó: Spotlight Media)

„Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem” – mondta az Édesítőben az énekes, aki először nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információ-áradatban.

„Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam és amiből csak lehetett szénhidrát, csökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel” – árulta el az énekes, akinek életmódváltása a kilók elhagyásával is társul.

„Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport jól esne, így ezen dolgoznom kell még” – vallotta be az énekes Tuka Nikinek, az Édesítő műsorvezetőjének.