Körtvélyessy Zsolt

A Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész negyvenöt éven át élt boldog házasságban Egerszegi Judit színésznővel. Lányuk, Kinga tavaly szeptemberben ajándékozta meg őket egy unokával, ám Judit asszony csak egyszer ölelhette magához a kis Lilikét. Rutinkivizsgálásra ment a kórházba a cukorbetegsége miatt, ott azonban elkapta a koronavírust, ami néhány hét alatt legyőzte őt: december elején hunyt el. Férje azóta is képtelen megbirkózni a gyásszal.

Borzasztóan hiányzik, meg kell mondjam! A vigaszom talán az, hogy megszületett az unokám, Lilike, aki csodálatos kislány.

(Fotó: MTI/Soós Lajos)

L.L. Junior

A rapper még fel sem ocsúdott az anyósa, Körtvélyessy-Egerszegi Judit halálából, amikor néhány nappal ezelőtt pedig a nagymamája tért örök nyugovóra. A 95 éves asszony koronavírusos lett, ám nem voltak tünetei, így szerdán haza is engedték volna a kórházból, de ezt már nem érhette meg, mert álmában elhunyt.

(Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

Csocsesz

A mulatós sztár a Facebook-oldalán tudatta múlt héten a szörnyű hírt, miszerint 58 éves korában, koronavírusban elhunyt az imádott felesége. Gyöngyike tizenhét napig küzdött a kórházban a túlélésért, de a szervezete végül feladta a küzdelmet. A családja csak egy üvegfalon keresztül tudott elbúcsúzni a lélegeztetőgépre került asszonytól.

Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van– mondta el a Borsnak a Dáridó egykori sztárja.

(Fotó: DFP)

Sharon Stone

A színésznő oltáspárti és már meg is kapta az első adag vakcinát. Az Elemi ösztön sztárja tavaly a fogadott nagymamáját és a keresztanyját is elveszítette a koronavírus miatt. Ráadásul a 63 éves színésznő testvére, Kelly és annak férje is elkapták korábban a betegséget.

(Fotó: AFP)