Veréb Tamás elárulta, mit tenne, ha ismét elmaradnának a koncertjei.

Régóta dédelgetett terveit, álmait valósította meg a karantén időszak alatt Veréb Tamás. Az énekes élvezte a kényszerpihenőt, ám egy cseppet sem lazsált.

„Minden napra volt valamilyen feladat, amit megcsináltam. Volt, hogy hetekig csak a kerttel voltam elfoglalva, füvet nyírtam, csinosítottam. Közben kitapétáztunk a párommal, kifestettük a konyhát, mindig volt mit csinálni. Emellett egy percig sem engedtem el a munkát, a színpadot. Folyamatosan dolgoztam, dalokat írtam, csiszoltam, tökéletesítettem. Ebből a szempontból egy nagyon termékeny időszak volt ez, alig várom, hogy a nagyközönségnek is megmutathassam, amin dolgoztam” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Veréb Tamás, aki a karantén alatt szerzett egyik gyöngyszemmel nemrég örvendeztette meg közönségét.

„Annyira szerettem volna a 24 óra című dalt befejezni, hogy telefont ragadtam és felhívtam Iván Szandrát, hogy a Ruby Harlemmel csatlakoznának-e. A dal már rég a fejemben motoszkált, a karantén alatt be is fejeztük, nemrég pedig klipet is forgattunk hozzá. Csupa olyan dolgot csináltunk benne, amivel élvezetes lenne eltölteni 24 órát. Hajókáztunk, rallyztunk, gumiszőnyegen ugráltunk. Egy nagyon jó hangulatú klipet hoztunk össze” – árulta el az énekes, aki próbál optimistán hozzáállni az év hátralévő részéhez. „A járvány tavaszi hulláma sok mindenre megtanított. Most úgy állok hozzá, hogy mindenre fel vagyok készülve. Remélem, hogy a beírt koncerteket megtarthatjuk, találkozhatok a közönséggel, színpadra állhatok. Ha nem így lenne – nyilván nagyon szomorú lennék – de tudom, hogy mi a tennivaló. A háttérben ugyanúgy dolgoznék tovább, remélve a legjobbat” – mondta a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Veréb Tamás. [most_read_articles]