A modell még május 16-án osztotta meg a nagy örömhírt rajongóival, hogy megszületett első gyermeke, akiről akkor csak annyit árult el, hogy kisfiú lett.

Kocsis Korinna most azt mutatta meg, hogy mennyit változott a teste azóta, amióta életet adott gyermekének. A modell nem bánja, hogy idén lemaradt a beach bodyról, mert van egy gyönyörű szép kisfia, de annak is örül, hogy végre elkezd visszarendeződni a teste a szülési előtti állapotához.

Szülés előtt hat nappal és szülés után hat héttel. (65 kg–56 kg). Idén nincs »beach bodym«, de van egy csodás kisfiam. Hihetetlen a női test, hogy mekkora változáson tud átesni. Kilenc hónap alatt az egész szervezet átalakul és azt szolgálja, hogy biztonsággal fejlődjön a magzat. Közel két hónap telt el a szülés óta, és szépen lassan elkezdett visszarendeződni a testem. Nem diétázom, sőt a szoptatás miatt többet eszem, mint korábban. Biztosan köszönhető a genetikának, de sokat számít, hogy évek óta egészségtudatosan élek és sportos életmódot folytatok” – írta a poszthoz Kocsis Korinna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Korinna Kocsis (@realkorinnakocsis) által megosztott bejegyzés