Kóbor János halálával kapcsolatban eddig legtöbbször felesége, Zsóka és lánya, Léna fájdalmáról szóltak a hírek, de Meckyt első házasságából született fia, Dani is mélyen gyászolja. A fiatal családapának nagyon jó volt a viszonya a zenésszel, és ezt a szülők válása sem változtatta meg. Dani ráadásul nagyon imádja a húgát, ami még szorosabbra fűzte a családi szálakat. Apa és fia a munkában is megtalálták a közös hangot:

„Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt” mondta Trunkos András, az Omega menedzsere a Blikknek adott nyilatkozatában. – „Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat.”

A rajongók is elbúcsúzhatnak tőle

A tervek szerint az Omega frontemberétől a tisztelői is végső búcsút vehetnek. A világ egyik legnagyobb rockzenészétől a budapesti Bazilikában búcsúzhatnak majd el december 17-én, 19 órai kezdettel. Az Omega menedzsmentje szeretné, ha az MTVA is közvetítené a gyászmisét, hiszen a zenekarnak nagyon sok külföldi rajongója van, akik a koronavírus miatt nem tudnak most Budapestre utazni.