RETRO RÁDIÓ

Drámai részletek: Kóbor János előre meghagyta hogyan kezeljék a helyzetet, ha baj történne





Mecky már közel két hete súlyos állapotban van, kórházban kezelik. Az Omega menedzsere a Borsnak elmondta: a zenészlegenda bár a legjobbakban bízott, kórházba kerülése előtt komoly instrukciókkal látta el őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.23.
aggodalom

Kóbor Jánost a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, miután elkapta a koronavírust. A 78 éves énekes állapota a kiszivárgott információk szerint súlyos, családja és barátai azonban következetesen távol tartják magukat a nyilvánosságtól, nem engedik, hogy pontos információk megjelenjenek a sajtóban Mecky küzdelméről.

A Bors elérte az Omega menedzserét, aki elárulta: a hírzárlat nem véletlen, maga Kóbor János adott ezzel kapcsolatban pontos utasításokat a környezetének.

Még a kórházba kerülése előtt egyszer leültünk beszélgetni. Szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla – kezdte a lapnak Trunkos András, aki azt is elárulta, miért döntött így Mecky.

Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk – nyilatkozta.

Megállás nélkül csörög a telefon

A temérdek rajongó mellett a művészvilág is aggódik Kóbor Jánosért, még a világhírű Scorpions zenekar frontembere is videóüzenetet küldött neki a Borson keresztül.

Amikor megkaptuk, egyből megmutattuk a családnak. Hatalmas erőt adott nekik, hogy tudták, hogy Meckyért az egész világ imádkozik. Dél-Amerikából, Afrikából, mindenhonnan kapjuk a leveleket, üzeneteket, telefonhívásokat, és úgy érezzük, hogy egy nagy szívként dobog a világ Kóbor Jánosért – mondta elérzékenyülve Trunkos András, aki ebben a nehéz időszakban folyamatosan fogadja a hívásokat.

Megállás nélkül csörög a telefon, amin keresztül érdeklődnek naponta Mecky állapotáról – tette hozzá.

Válasz a Scorpionsnak

Molnár György „Elefánt” is reagált a német hard rock együttes énekesétől kapott jókívánságokra.

Klaus üzenete sokat jelentett, hogy még így is több országon keresztül is gondol Meckyre. Nagyon sok erőt ad nekünk a tudat, hogy számíthatunk a társainkra. Gyógyulj meg, Mecky! – zárta az Omega gitárosa.

 





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás