Nem csitul a botrány a királyi családban. Legutóbb Meghan Markle okozott balhét, aki vágta a pofákat II. Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén.

Sussex hercegét és hercegnéjét Vilmos és Katalin viselkedésén kívül az emberek felemás fogadtatása is rendkívül felidegesítette az Erzsébet királynő uralkodásának 70. jubileuma alkalmából szervezett ünnepségsorozat alatt, mivel a párt állítólag a tömeg egy része kifütyülte a Szent Pál-székesegyházban tartott ünnepélyen.

Harry és Meghan nagyon örült amiatt is, hogy a királyi család körében ünnepelhették meg kislányuk, Lilibet első születésnapját, és nagyon szerették volna, ha Vilmosék is részt vesznek ezen a jeles eseményen – írja a Daily Star.

Azonban ez elmaradt, és Vilmos és Katalin ehelyett elutaztak Walesbe, ahol egy hivatalos eseményen vettek részt, és mindössze egy Twitter-üzenetben köszöntötték csak fel a születésnapos kislányt.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Lilibetnek, aki ma egyéves!” – írták akkor.

Ettől a gesztustól azonban Harryék egyáltalán nem voltak elragadtatva, sőt olyannyira megsértődtek, hogy a Heat magazin informátora szerint soha többé nem akarnak visszatérni az Egyesült Királyságba.