Polgár Tünde Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, hogy mennyire nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk az elején Árpival. Kiderült, a férfi még meg is csalta, ráadásul saját magát buktatta le. Árpi ugyanis a telefonjáról nem törölte le a hancúrozásról készült fotókat.

„Kicsit naiv voltam az elején, mikor az Árpáddal találkoztunk. Ki kellett golyóznom egy baráti kört… Nem értem, hogy a férfiak miért olyan idióták, hogy elmennek együtt egy kanos bulira, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál” – kezdte vallomását Tünde, aki azt is elmondta, hogy a közös nyaralásukon készült képek miatt bukott le a párja.

„Ezek a fotók még megvannak valahol… Ugyanazon a tekercsen van, amin az első, közös ciprusi nyaralásunk fotói. Én mentem el a fotókért… Ráadásul ha tudnátok, kik voltak még azokon a képeken, nagyon jól megélnék azóta is ebből. Férfiak voltak. A nőket annyira nem lehetett kiszúrni a fotón, mert olyan pozícióban voltak, hogy nem látszódtak” – idézi Tünde szavait a Ripost.

Kínos dolgokat mesélt el Polgár Tünde
Fotó: LifeTV

A luxusfeleség azt is elmondta, hogy bár Árpi próbálta meggyőzni őt, hogy a parti még a kapcsolatuk kezdetekor volt, azonban a felvételen jól látható volt, hogy egy olyan pólót viselt, amit már Tündétől kapott.

Pénteken a Life TV adásából kiderül, hogyan reagáltak a történetre a híresség beszélgetőpartnerei.