Szinte nincs olyan téma, amelyet nem vesézne ki a 95.8 Sláger FM-en hallható „ÉdesKettes”-ben Liptai Claudia és Pataki Ádám. A páros hétről hétre kendőzetlen őszinteséggel beszél gyereknevelésről, sikerről, mindennapi kihívásokról.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Sőt, legutóbb a fogyókúrák, a kilók elleni harc is megvitatásra került, amelynek kapcsán Liptai Claudia elárulta: csodálattal tekint férjére.

Lássuk be, az egész életünk arról szól, hogy fogyókúrázni akarunk. Az a változatos bennünk, hogy te tudsz, én meg nem” – árulta el a színésznő, akinek férje nem csinál titkot abból, hogy néha oda kell figyelnie a kilókra. „Én akkor érzem rosszul magamat, amikor már szinte azt érzem, hogy feszül a bőröm. Az igazság az, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb a felszedett kilókat leadni. Mindig, amikor sikerül kettőnél több kilót leadnom, megfogadom, hogy a későbbiekben is odafigyelek és betartom a dolgokat, de valahogy nem jön össze” – vallotta be Pataki Ádám, akinek párja egészen máshogy látja a helyzetet.

Nálad ez egy komoly elhatározás! Az lesz az egyetlen válóokunk, hogy te pofátlanul gyorsan le tudsz fogyni. Úgy fogysz le, olyan kitartásod és önuralmad van, hogy az már szinte gyűlölni való. Ezért embereket biztosan megvesszőztek a középkorban” – reagált a hallottakra Liptai Claudia, aki sokkal megengedőbb magával szemben.

„Mindig azt hiszem, hogy meg tudom állni, hogy már nem eszem többet, kibírom, hogy este már nincs kaja. Aztán mégis, jön az a kiflivég és a kolbász. Semmi önuralmam nincs, ha a kilókról van szó” – árulta el az „ÉdesKettes”-ben Liptai Claudia.