Egyszer mindannyian megöregszünk. Ám Katus Attila még kiváló formában van, olyannyira, hogy tavaly még a Ninja Warriorban is pályára lépett.

Katus Attila már gondolatban eljátszadozott az idős korral Fotó: Facebook

Azonban mindenkit vonz a kíváncsiság, hogy fog kinézni ha megöregszik, mennyire fogjuk még bírni a napi megterhelést. Így gondolkodott erről Katus Attila is, aki érdeklődésből kipróbált egy öregítő applikációt. A világ- és Európa-bajnok sportolónak a végeredmény láttán egyből az jutott eszébe, hogy mennyire hasonlít az édesapjára, ami számára megható és egyben érdekes is volt.

Bár csak bolondozásból egy öregítő applikáció segítségével készült rólam ez a kép, mégis az jut először eszembe róla, hogy mennyire hasonlítok édesapámra. Érdekes, és egyúttal megható így látni magam” – írta Instagram-oldalán Katus Attila.

A bejegyzéshez rengeteg támogató hozzászólás érkezett, de egyetértettek abban is, hogy Katus Attila valóban hasonlít az édesapjára.

A kisugárzásod nem korhoz kötött” – írta az egyik hozzászóló.

Ne csináld ezt Attila odébb van, jóképű pasi vagy” – biztatta egy másik kommentelő.

Szerintem a nagypapádra is nagyon hasonlítasz Attila! De valóban megható így látni!” – állapította meg egy másik hozzászóló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katus Attila (@katusattila) által megosztott bejegyzés