Khloé Kardashian megerősítette, hogy a család elkezdte forgatni új valóságshow-jukat, miután beismerték, hogy hiányzik nekik az, hogy pénzt kapjanak azért, hogy időt töltenek egymással.

Tavaly szeptemberben jelentették be, hogy végéhez közeledik a valóságshow-juk, amivel nagyon sok rajongót döbbentettek meg. 6 hónappal ezelőtt pedig végleg búcsúztak a televíziótól, vagy legalábbis úgy volt, hogy búcsúznak.

Azonban később kiderült, hogy nem bírták sokáig szerződés nélkül és leszerződtek egy másik platformmal.

„A Kardashian és Jenner család többéves megállapodás keretében új globális tartalmat hoz létre, amit kizárólag az amerikai Hulu-n, és a Star több felületén közvetítenek majd ” – jelentette be a Hulu a közösségi médiában. Akkor még nem lehetett biztosan tudni, hogy mire készülnek.

https://www.instagram.com/p/CIoqZmnhGXF/?utm_source=ig_embed

Mostanra azonban már több utalás is volt rá, hogy egy új valóságshow-t kapnak, ami nem is véletlen, hiszen a család többször is elárulta, hogy az elmúlt hat hónapban alig találkoztak egymással. Az, hogy évek óta mindig forgatás volt, összekötötte őket, így hiányzik nekik, hogy időt töltsenek egymással, főleg, hogy anno még pénzt is kaptak ezért.

Kim Kardashian egy interjúban elárulta, hogy még ősszel megkezdődnek a forgatások, és mivel sokkal gyorsabbak lesznek a folyamatok, így akár már ősszel láthatják a nézők az új műsort.