Kilenc éven át a fagyos volt a legenyhébb jelző, ami a Kossuth-díjas Bangó Margit és a lánya, Marika viszonyát jellemezte. A két énekesnő nem is beszélt egymással, a 2020-ban viszont elérkezett a fordulat! Bangó Margit volt az, aki felemelte a telefont, majd elsőként Marika lányával, Mónikával beszélt. Ő mondta el az édesanyjának, ki hívta.

Drága anyukámnál a kis mesebeli kertjében 💓💓💓

Posted by Marika Bangó on Tuesday, June 1, 2021

„Szó szerint megrendített. Ennyi idő elteltével ez nem meglepő. Egy fél órát teljes sokkban voltam, utána azt mondtam: beszélek vele, majd visszahívtam. Több mint öt órán át beszéltünk, rengeteget sírtunk. Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással” – magyarázta Marika korábban a Story magazinnak. Ezt követően felgyorsultak az események, Margit és Marika a karácsonyt is együtt ünnepelték, mára pedig elválaszthatatlanná váltak egymás számára.

„Soha nem voltam még ilyen jóban anyuval! Rendszeresen találkozunk, nagyon szoros a kapcsolatunk. Néhány napja a gyönyörű kertjében is meglátogattam őt. Töltött káposztával várt minket, istenien készíti! Utána pedig együtt ebédeltünk egy étterem teraszán” – árulta el lelkesen Marika a Ripostnak.