Nem szívesen nézett a tükörbe Judy az elmúlt években, inkább menekült a látvány elől, amivel szembesülnie kellett. A Groovehouse énekesnője azonban nemrég 10 kilótól szabadult meg, visszanyerte versenysúlyát.

Az énekesnő már egy ideje küzdött a kilókkal, az önkéntes karantén pedig csak rontott a helyzeten.

Viszonylag későn szültem, harmincnyolc éves voltam, és már akkor is évekbe telt a várandósság előtti alakom visszaszerzése. Gyakorlatilag azt a módszert is kipróbáltam anno, ami még nem is létezett. Pár hónapja azt vettem észre, hogy zuhanyzás után igyekeztem minél hamarabb kikerülni a tükör elől” – árulta el az énekesnő.

Judy nem volt már megelégedve a testével

Judy megelégelte, hogy nem érzi jól magát a bőrében, így végül az interneten regisztrált egy programba, és belevágott az életmódváltásba.

„Az egész kúra olyan volt, mint egy kísérlet. Egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb, mint 4 hónap alatt fogytam le 50 kilóra. A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami az én értelmezésemben kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése nélkül indul be a kalóriaégetés, a zsírtörés, ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is. A kúra abban is más, hogy rendbe tette az anyagcserémet. Ez egy kényes téma, amivel szerintem a legtöbb nőnek komoly gondja van, csak szemérmesek vagyunk. Ebben segített az a vákuum rost, ami szívóhatást képes az emésztés megsegítésére a szervezetben előidézni” – tette hozzá nevetve Judy, aki úgy érzi, fogyásával régi önmagát nyerte vissza.

Újra versenyformában

A férjem kereken és túlsúllyal is ugyanígy szeretett, igazából a kilók sosem voltak nálunk téma. Egy kapcsolat, bármelyik fél boldogsága, jó esetben nem ezen múlik, de persze mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, és ez nagyon jólesik. Igazából most úgy nézek ki, ahogy szoktam, az embereknek az tűnt fel, mikor volt rajtam felesleg. Most végre újra olyan vagyok, mint a lány, akit sok-sok éve megismertek” – tette hozzá elégedetten Judy.