RETRO RÁDIÓ

Lassan itt a vége a Johnny Depp kontra Amber Heard ügynek





Mindössze csak az esküdtszék döntése hiányzik már ahhoz, hogy lezáruljon a mostanra már hat hete tartó „sárdobálás”.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.28.
esküdtszék

A Johnny Depp és Amber Heard per pénteken végre lezárult. A záróbeszédeket az esküdtszék előtt a jogi csapatok május 27-én mondhatták el, tehát innentől minden az ott ülők döntésén múlik. Az összesen hathetes, több millió dolláros pert követően, amelyben Johnny és Amber ügyvédéi mindent megtettek, hogy saját igazukat bizonyítsák. Ezt követően egy megdöbbentő, olykor sokkoló vádakat egy utolsó, szenvedélyes összegzéssel zárták le színészek ügyvédei - számol be a The Mirror az ügyről.

Johnny Depp kezet fog egy rendőrrel, amint elhagyja a Fairfax megyei bíróság épületét 2022. május 27-én a virginiai Fairfaxban Fotó: Getty Images

Először Johnny ügyvédje, Camille Vasquez mondta el az általuk Amberről megalkotott képet.

„Van egy bántalmazó ebben a tárgyalóteremben, de az nem Mr. Depp. És ül a teremben családi erőszak áldozata is, de az nem Ms. Heard” - mondta Camille, aki egyébként Ambert zaklatott és figyelemre vágyó személynek is nevezte beszédében.

Amber Camille elmondása alapján egy zaklatott ember Fotó: AFP

„Depp tartós verbális, fizikai és érzelmi bántalmazást szenvedett el együttlétük során” – folytatta Camille, aki egyébként hangsúlyozta, hogy az egész per kitaláció, amivel Amber bosszút akart állni a kapcsolatuk vége miatt. Ezek után pedig hangfelvételek sorával támasztotta alá, hogy a színésznő verte egykori férjét. Az ügyvédnő ráadásul kifejtette, hogy az igazi Amber, valójában nem olyan ártalmatlan, mint ahogyan azt megjátszotta az esküdtszék előtt.

Rengetegen tüntetnek Johnny győzelme mellett Fotó: Getty Images

Depp másik ügyvédje is megszólalt

Ő egy egészen egyszerű érvvel próbálta ügyfele ártatlanságát igazolni, még pedig azzal a ténnyel, hogy a színész korábbi partnerei közül senki nem nevezte Johnnyt bántalmazónak.

Ez egy Me Too ügy, de Me Too nélkül

Amber ügyvédje, Ben Rottenborn más irányból közelítette meg az utolsó mondatainak súlyát, aki Johnny már-már ijesztő üzeneteiből olvasott fel párat, többek között azt, hogy fel akarta gyújtani volt feleségét. Szerinte ez az ügy szörnyű üzenetet közvetít a családon belüli erőszak áldozatainak. Megfogalmazott egy fontos kérdést is, márpedig azt, hogy ennek az egésznek milyen hatása lesz a bántalmazottakra. Vajon ki mernek-e majd állni magukért ezek után. Hiszen Johnny Depp és csapata szerint ”amiről nem készült fénykép, az nem is létezik„.

”Ha nem csinálsz képeket, akkor nem történt semmi. Ha csinálsz képeket, akkor azok manipuláltak. Ha nem mondod el a barátaidnak, akkor hazudsz. Ha elmondod, akkor ők a cinkostársaid. Ha nem kértél orvosi ellátást, akkor nem sérültél meg. Ha kértél, akkor őrült vagy„ - fejtegette az ügyvéd.

Innentől pedig már csak az a kérdés, hogyan dönt az esküdt szék.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás