Jennifer Lopez nem vet meg egy jó bulit, ezért is szívmelengető, hogy inkább Ben Affleck szokásait helyezte előtérbe, ugyanis a színész nem igazán kedveli a nagy felhajtást. Jennifer igyekezett a lehető visszafogottabban ünnepelni szerelme 49. születésnapját, így mindössze szűk családi körben ünnepeltek. Olyannyira, hogy a privát összejövetelre egyedül ők és a gyerkőceik voltak „hivatalosak”. – írja a WhoWoreWhatJewels.

A források szerint Jennifer tortával és nyakláncokkal érkezett, amelyeket Ben lányainak vásárolt ajándékba. A hírek szerint a színész-énekesnő napközben lányával Emme-vel nézett ékszereket. Többet is kifizetett, két nyakláncot pedig Ben lányainak, a 15 éves Violetnek és a 12 éves Seraphinának ajándékozott. Ráadásul nem is akármilyen nyakékről van szó: „születési virágos” nyakékeket vásárolt, ezzel is ügyelve arra, hogy személyre szóló meglepetés legyen.

Mindeközben a két fiatal lány apukájukkal és harmadik testvérükkel töltötte a napot, este pedig megérkeztek Lopezék, akik először egy tortával lepték meg az ünnepeltet, majd átadták az ékszereket is. Ben pedig nagyon boldog volt.

„Ben nem szereti a nagy ünnepségeket, szóval úgy érezte, ez tökéletes volt így. Pont, ahogy szerette volna” – árult el a férfi egyik ismerőse.