Több mint egy hete tartja sokkban az országot Berki Krisztián halálhíre. Az egykor sikeres médiaszemélyiség 41 évesen hunyt el.

Berki Krisztián halálhíre megrázta az egész médiát – Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Megdöbbentő jóslat

Ami még megdöbbentőbb, hogy januárban, a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus hátborzongatóan pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságát érintő kérdésünkre.

magyar sztárok

Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus veleszületett képességekkel rendelkezik – Fotó: Metropol

Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át” – mondta el akkor a Metropolnak Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. Lapunk akkor nem írta le a híresség nevét, személyiségi jogokra hivatkozva, de Iszet nekümk kimondta Berki Krisztián nevét.

Hátborzongató módon Iszet megérzése ezúttal sem csalt: Berki Krisztián május 6-án, 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálának körülményeit még vizsgálják, annyi azonban bizonyos, hogy holttestére péntek reggel, a nyolc és féléves kislánya, Natasa talált rá, a IX. kerületi lakásban pedig nagy mennyiségű kábítószerre bukkant a rendőrség.

Nem volt törvényszerű a halál

A Metropol most ismét felkereste a főpapnőt, aki elmondta, hogy az ilyen jóslatok esetében sokszor van lehetőség arra, hogy az alany megfordítsa a sorsát.

„Egy ilyen jóslat esetében nem törvényszerű, hogy a halál bekövetkezik. Az illető változtathat az életén, és elkerülheti azt, hogy idő előtt távozzon az élők sorából. Minden ember életében vannak úgynevezett kilépési pontok, vagy más néven halálpontok. Én is ismerek több olyan embert, akiknek előre megjósoltam a kilépési pontját, ezzel pedig tudtam nekik segíteni abban, hogy a tragédia még ne következzen be” – mondta el a Metropolnak Iszet.

Nem volt törvényszerű Berki Krisztián halála, még a jóslat ellenére sem – Fotó: Instagram

Nem idézi meg a halottat

A főpapnő az intuícióinak köszönhetően érzékeli Berki Krisztián lelkét, de esze ágában sincs megszólítania őt, mert a halál bekövetkezte utáni 42 és 49 nap között nem javasolt bolygatni az elhunyt lelkeket, mert akkor tudnak természetes úton átkelni a fénybe. Egyébként a köztes létben rekednek a lelkek, ami a lélek fejlődésének és az élők számára sem jó, mert ez negatívan hathat. Annyit viszont elárult a lapunknak, hogy a híresség nem akart meghalni.

Egyértelműen látszik, hogy Krisztián élni akart. Akármi is történt, esze ágában sem volt öngyilkosságot elkövetni” – fogalmazott.

A feltételezett díler mindent tagad

A IX. Kerületi Ügyészség múlt csütörtökön K. István, a feltételezett drogdíler letartóztatását kérte, ám végül szabadon távozhatott, igaz, nyomkövetőt kell viselnie. A férfi állítja, hogy bár ismerte Berki Krisztiánt, de soha nem adott el neki drogot. K. István vecsési otthonában ugyanakkor múlt kedden bruttó 50 gramm kokaint és kábítószerrel szennyezett tárgyakat talált a rendőrség.