A Metropol az elsők között számolt be róla, hogy a hétvégén egy titkos esküvő keretében egybekelt Gyurta Dániel és Iszak Eszter. A műsorvezetőnő most a munkahelyén a Mokka stúdiójában árult el részleteket a lagziról, telefonon keresztül, ugyanis még pihennie kell az esküvő és az azt követő buli után.

Egybe kelt a sztárpár Fotó: Instagram

„A hétvégén tartottuk, 2-3 napos esküvő volt. Nagyon-nagyon jó hangulatban telt. Barátokkal, családdal ünnepeltünk. Abszolút családias hangulatú volt, szóval nem volt nagy, körülbelül 100-an voltunk. Fantasztikus volt, és tényleg életem nagy napja” – kezdte el beszámolóját a fiatal műsorvezető rekedtes hangon, ugyanis végigénekelte és -kiabálta élete buliját természetesen.

Az Instagram-oldalán a kommentelők imádták Eszti fehér ruháját, nem győzi megköszönni a kommentelők csodálatát, erről is kérdezték a műsorvezetőtársai.

„Nem szerettem volna, hogy túl sok legyen, nyilván egy sima egyszerű ruhában sem szerettem volna kimondani a boldogító igent. Válogattam, és ezt találtam, ami leginkább passzol a stílusomhoz. Úgy éreztem Iszak Eszter ez a ruha” – mondta el a gyönyörű mennyasszonyi ruhájáról a műsorvezető.