Palik László ismét a Dominikai Köztársaságba utazott az Exatlon Hungary harmadik évadának a forgatása miatt, hogy a nézők december 28-tól már részesei lehessenek a Bajnokok és a Kihívók küzdelmének.

A műsorvezető a Ripostnak mesélt arról, hogy a forgatások miatt az ünneplésre nem marad túl sok ideje, azonban ő ezt egy cseppet sem bánja.

Az ünnepek munkával telnek, de ezt mindannyian tudtuk, amikor útnak indultunk, tehát nincs ebben semmi meglepő. Azt szoktam mondani a kollégáknak, hogy sok-sok emberrel ellentétben a földön nekünk legalább van mit csinálnunk és sokkal nehezebbnek tartom azon embertársaim életét, akiknek a mindennapjait alapjaiban borította fel a járvány” – kezdte lapnak Palik László.

„Mindenki a maga helyén manapság meg kell, hogy küzdjön ezzel a nem várt helyzettel, mindenkinek a maga helyén kell legyőznie a nehézségeket, ezzel mi sem vagyunk másként itt Dominikán. Hál Istennek úgy látom, hogy mindenki, aki ide érkezett, szabálykövető, fegyelmezett ember, és vallom, hogy ez az egyetlen jó út ahhoz, hogy egyszer közösen túljussunk ennek a periódusnak a nehézségein is” – mondta a sportriporter.