A népszerű gasztroszakértő, Sági Szilárd olyan szerencsétlenül csúszott el a teraszán, hogy a sípcsontját bokáig csavarozni kellett. Egy hónapja fekszik, ráadásul kiújult a porckorongsérve, de igyekszik humorral felfogni az állapotát a kétgyermekes apuka.

„Sötét este volt, amikor kimentem a kertbe a medencét befedni, és nem vettem észre a terasz sarkára épített várat… egy baráti házaspárral vacsoráztunk éppen, a hölgy nyugtatgatta Szilvit, amíg a férje elkísért engem a mentővel a kórházba. Másnap meg is operáltak…” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Sági Szilárd a Story magazinnak. A szakács a műtét után olyan jól reagált a gyógytornára, hogy azonnal elkezdte mozgatni a lábát. Így mindössze egyetlen hétvége után haza is mehetett.

Dobozokból és vödrökből épített vár lett a veszte Sági Szilárdnak. A gasztrokibic a sötétben nem vette észre ikrei…

Közzétette: Story – 2020. október 21., szerda

„Ezek olyan fájdalmak, amikre gyógyszerek nem hatnak, a javulás fejben dől el, keményen koncentrálok is, hogy ne fájjon annyira… Az ikreim nem nagyon értik, hogy mi van, folyamatosan hordják nekem a gumicukrot, hátha erőre kapok. Ám egyelőre két mankóval tudok csak „kisétálni” a mosdóba” – tette hozzá Szilárd.

View this post on Instagram

Verőfényes jó reggelt mindenkinek!😄👍😄👍

A post shared by Sági Szilárd (@sagi_szilard) on