Forog a Sony legújabb horrorfilmje

Ősszel egy különleges film munkálatai kezdődnek el Magyarországon. Jessica M. Thompson rendezésében, Nathalie Emmanuel és Garrett Hedlund főszereplésével készül a The Bride című alkotás. A Sony egyelőre nem árult el több részletet a készülő moziról, ám állítólag Bram Stoker Drakulája ihlette.

Garrett John Hedlund amerikai színész – Fotó: AFP

Nathalie Joanne Emmanuel angol színésznő – Fotó: AFP

Visszatér a Netflix

A Netflix hazánkat választotta 2020-ban a Shadow and Bone első évadának a forgatására. Úgy tűnik, annyira meg voltak elégedve az itteni munkával, hogy a tervek szerint 2022 elején is visszatérnek a második évad forgatására. Tavaly a stábban természetesen magyar színészek is szerepet kaptak. Többek között Urankovics Júlia, Megyeri Balázs, Tolnai Klári, Miklós Zsófia, Kovács Géza, Juhász István, Gyarmati Erik és Rimóczi Dóra is feltűnt a sorozatban.

A Shadow and Bone jövőre fog debütálni a Netflixen – Fotó: Netflix

Mark Ruffalo és Willem Dafoe is a fővárosban van

Szeptemberben elkezdődött a Poor Things című film forgatása is. A produkció a háromszoros Oscar-jelölt Yorgos Lanthimos rendezésében készül, és olyan neves színészek kaptak benne szerepet, mint Emma Stone, Mark Ruffalo vagy Willem Dafoe. Utóbbi két hírességet már többször is lekapták Budapesten, szívesen álltak oda egy-egy képhez a rajongókkal.

Willem Dafoe Oscar-díj és Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész – Fotó: AFP

Mark Alan Ruffalo amerikai színész, producer és forgatókönyvíró – Fotó: AFP

Emma Stone Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő – Fotó: AFP

John Travolta lánya is Budapestet választotta

Ella Bleu Travolta az amerikai-magyar koprodukcióban készülő nagyszabású mozifilmet, a Get Lostot forgatja hazánkban. A produkció igazán különleges, ugyanis Magyarország látványosságai által elevenednek meg az Alice Csodaországban helyszínei. A forgatáson több mint 60 magyar szakember dolgozik, kisebb szerepekre pedig hazánkból is kaptak felkérést. Árpa Attilának például volt szerencséje Travolta lányával találkozni, ám több információt nem árult el a forgatásról.

John Joseph Travolta amerikai színész, producer, énekes – Fotó: Instagram

Októberben befejezi a Marvel a forgatást

A Fekete Özvegy film után a Marvel az egyik sorozatát is hazánkban forgatja. A Holdlovag című alkotás munkálatai tavasszal kezdődtek el, és előreláthatólag október végén fejeződnek be, olyan nagy nevekkel, mint Oscar Isaac és Ethan Hawke. A hónapokon át tartó forgatás miatt sokan összefuthattak Budapest utcáin Oscar Isaackel és Ethan Hawke-kal. Sőt, a két sztár a Balatonhoz is leugrott a nyáron.

Ethan Hawke amerikai színész, író – Fotó: AFP

Világsztárokkal volt tele Budapest a Borderlands miatt

Többek között Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Kevin Hart is a fővárosunkba töltötte a nyarat.

Jamie Lee Curtis kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író – Fotó: AFP

Az Eli Roth rendezésében készülő videójáték-adaptáció igazán különlegesnek ígérkezik: Kevin Hart szerint ilyen jellegű akciófilmet még senki sem látott. Arról nem is beszélve, mennyire meg voltak elégedve a magyarországi munkálatokkal.

Kevin Hart is imádja a fővárost – Fotó: Instagram

Le vagyok nyűgözve a munkától, ami itt, Budapesten zajlott. A színészek, a stáb, a stúdió, mindenki csillagos ötöst érdemel. Ez a film különleges lesz, ilyet még nem láttatok. Az akciófilmek világa pont olyan, mint amit vártam, csak sokkal jobb” – írta az Instagramján Hart.