A 34 éves színésznő ritkán szokott erotikus fotót megosztani. Hilary Duff már háromgyermekes anyukának mondhatja magát és nemrégiben arról osztott meg intim fotókat, hogy gyermekét hogyan hozta világra az otthonában.

Hilary Duff nemrég szüléséről mutatott zavarba ejtő fotókat – Fotó: Instagram

A hollywoodi szupersztár most a Woman’s Health nevű életmódmagazin címlapfotózása miatt kivételt tett és ledobta magáról a textilt. Bár Hilary Duffról az újság címlapjára csak egyetlen fotó került fel, azonban a színésznő a saját Instagram-oldalán jóval több meztelen fotót osztott meg magáról.

Szóval, ez elég ijesztő volt. Tudtam, hogy ez lesz, és igazam is lett, de életem legjobb pillanatait éltem meg a Woman’s Health csak nőkből álló fotózásán. Erősnek, gyönyörűnek éreztem magam és rengeteget nevettem, amikor olyan pózokat kellett felvenni, amit a túlméretezett anyafarmereimben nem igazán szoktam. Köszönöm mindenkinek, aki normalizálta számomra ezt a napot, és bókokkal és szeretettel támogatott” – írta közösségi oldalán Hilary Duff.

A fotók elnyerték a követők tetszését és már közel kétmillió kedvelés érkezett a bejegyzésre és rengetegen hozzá is szóltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés