A fiatal énekesnő egy kicsit eltűnt a magyar közéletből, hiszen már évek óta az Egyesül Államokban él, ahol mint reklámzeneszerzőként és sounddizájnerként sikerült elhelyezkednie. Amellett, hogy zenével foglalkozik, a zenélést továbbra sem hagyta abba, és meg is jelent az új lemeze, a Bloom.

Most, hogy visszatért Magyarországra, Hien meglepő őszinteséggel beszélt arról, mi is történt vele az elmúlt nagyon hosszú időszakban mind szakmailag, mind magánéletben a Palikék világa by Manna YouTube-csatorna Hová tűnt? című adásában.

Az énekesnő elárulta, hogy tavaly óta nem csak szórakoztatásra, hanem gyógyításra is felhasználják a zenéjét.

„Tavaly elkezdtem dolgozni egy neurotechnikai cégnek, ők mentális betegségeket szeretnének gyógyítani különböző alternatív megoldásokkal. Olyanokkal, melyekben nincs gyógyszer… Olyan jó hatást kell kiváltani az agyhullámaidból, hogy az segítsen, mondjuk a depresszión – magyarázta Hien.

„Szeretném, ha a zeném minél több helyre eljutna, de nincs bennem egy olyan, hogy világsztárnak kell lennem mindenáron, nekem a zene ennél sokkal őszintébb helyről jön” – mesélte az énekesnő, aki a magánéletébe is betekintést engedett:

Nincsen komoly fiúm, vannak emberek, akik jelen vannak az életemben. Éppen ahol vagyok, ott vannak kis barátok, de nincs semmi komoly. Nyitott lennék rá, de még nem talált meg. New Yorkban, ahol lakom, ott a komoly kapcsolat nehéz ügy, mert a korombeliek nem nagyon szeretnének még elköteleződni. Ott teljesen más a randikultúra” – ecsetelte Hien, aki azt is bevallotta, hogy kapcsolatra igen, gyerekre azonban még nem áll készen, hiszen még nem tudja, hogy melyik országban köt majd ki végül, mert mind a három országban otthon érzi magát.